Resultaat 1–18 van de 606 resultaten wordt getoond

Garden Impressions

Het inrichten van je tuin is een nogal gevarieerde klus. Je moet met meerdere aspecten rekening houden én je moet alle tuinmeubelen op elkaar afstemmen. Zo kan je tuinmeubelen van dezelfde materiaal soort nemen, maar je kunt ook mooie contrastrijke situaties creëren. Als je op zoek naar fraaie tuinmeubels bent, zit je bij Garden Impressions zeker aan het juiste adres.

Het assortiment van Garden Impressions

Het is nogal een understatement als we beweren dat Garden Impressions een breed assortiment heeft. Het assortiment is namelijk gigantisch uitgebreid te noemen. Loungeset, lounge dining sets, tuinstoelen, tuintafels, parasols, beschermhoezen en heaters; je vindt het allemaal terug in het assortiment van Garden Impressions.

Binnen het assortiment van Garden Impressions vind je verschillende materiaal soorten terug. Zo maakt men de loungesets van kunststof, van wicker en van vironwood. Ook heeft men veel waterbestendige tuinmeubelen in het assortiment zitten. Je kunt onder andere voor ‘all weather loungesets’ kiezen.

De kenmerken van Garden Impressions

Op de website van dit merk valt te lezen dat ze het grootste tuinmeubelmerk van Europa zijn. Dat heeft men voor elkaar gekregen door tuinmeubelen met een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding op de markt te brengen. Dat is dan ook een belangrijk kenmerk van Garden Impressions. Daarnaast weet Garden Impressions hun assortiment altijd aan te passen aan de huidige trends. Tegelijkertijd weet men de prijzen wel zeer scherp te houden.

Koop direct de meubelen van Garden Impressions

Hebben wij je warm weten te maken voor de meubelen van Garden Impressions? Dan kan je direct je slag slaan in onze webshop. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan van de kwalitatief hoogwaardige meubelen van Garden Impressions. Bestel direct en profiteer van een gunstige prijs en een snelle bezorging!