Resultaat 1–18 van de 613 resultaten wordt getoond

Platinum

Hoeveel tijd per dag breng jij in je tuin door? In de zomers is het goed mogelijk dat je meerdere uren per dag in de tuin doorbrengt. De temperaturen zijn dan aangenaam en je hebt uiteraard heerlijke tuinmeubelen en handige accessoires in je tuin staan. Of is dat nog niet zo? Als dat nog niet het geval is, kan je deze altijd in onze webshop aanschaffen. In dat geval kunnen we zeker de producten van het merk Platinum aanraden.

Het assortiment van Platinum

Platinum is één van de weinige merken waarbij de focus op één productsoort ligt. Men biedt namelijk alleen maar parasols en parasolvoeten aan. Toch heeft Platinum een behoorlijk uitgebreid assortiment. Men weet namelijk vele soorten parasols en bijbehorende parasolvoeten aan te bieden. De parasols komen met name in de zomers van de afgelopen jaren te pas. Het wordt in Nederland steeds warmer; een goede bescherming tegen de Uv-straling is dan ook noodzakelijk. Dat weet je voor elkaar te krijgen met de krachtige en handige parasols van Platinum.

De kenmerken van Platinum

Op welke manier weet Platinum zich te onderscheiden? Nou, onder andere door dus alleen maar parasols en parasolvoeten te fabriceren. Door deze focus is men bijzonder goed geworden hierin. Bij het ontwerpen van de parasols staan drie woorden centraal: functionaliteit, design en innovatie. Platinum probeert zich continue te verbeteren. Daarnaast moeten de parasols ook handig én fraai zijn. Kortom: de parasols van Platinum hebben het totaalplaatje.

Koop direct de producten van Platinum

Geef je huid de benodigde bescherming en schaf direct een parasol van Platinum aan. De parasols zien er fraai uit, werken perfect en hebben een innovatief systeem. Kortom: het is de aangewezen parasol om in jouw tuin te mogen staan!