Resultaat 1–18 van de 440 resultaten wordt getoond

Rough Furniture

Bij het uitkiezen van meubelen moet je veel waarde aan de kwaliteit hechten. Als je kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen koopt, ben je tenslotte verzekerd van een lange levensduur. Dat is absoluut het geval bij de tuinmeubelen van Rough Furniture. Ben je benieuwd naar de producten van dit merk? Kijk dan zeker eens in ons assortiment; wij bieden veel producten van Rough Furniture aan. Dat is uiteraard niet zonder reden.

Het assortiment van Rough Furniture

In de loop der jaren heeft Rough Furniture hun assortiment flink weten uit te breiden. Zo kan je onder meer bar stoelen, dining stoelen, lounge stoelen, barsets, picknicksets, loungesets, dining lounge set, hoek loungesets, stoel-bank loungesets en chaise longue loungesets van dit merk aanschaffen. Al deze tuinmeubelen hebben een stijlvolle uitstraling en staan dan ook prachtig in elke tuin.

De kenmerken van Rough Furniture

Door het uitgebreide assortiment van dit merk heb je in feite alle merken onder één dak. Je kunt je hele tuin inrichten met alleen maar de producten van Rough Furniture. Een kenmerk aan het assortiment is bovendien dat Rough Furniture gebruik maakt van meerdere materialen. Niet alle producten zijn van één materiaal soort gemaakt. Nee, je kunt onder andere kiezen voor producten van teakhout, van aluminium en van kunststof.

Koop direct de meubelen van Rough Furniture

Je kunt nu direct je slag slaan in onze webshop. Wij bieden alle producten van Rough Furniture voor een zeer scherpe prijs aan. Vergelijk de producten, koop de gewenste producten en geniet van een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Met de meubelen van Rough Furniture kan je voor een langere periode heerlijk genieten in/van je tuin!