Resultaat 1–18 van de 67 resultaten wordt getoond

Sunyard Furniture

De zon: we zien ‘m steeds vaker en langer in Nederland. Dat is met name in de warme zomermaanden te maken. De afgelopen zomers zijn de warmste zomers ooit in Nederland. Het is dan ook heerlijk om veel tijd in je tuin door te brengen. Als je dat van plan bent om te gaan doen, moet je wel de juiste producten in je tuin hebben. Denk hierbij aan kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen en gezellige- en praktische accessoires. In onze webshop kan je dergelijke producten vinden, onder meer van het merk Sunyard.

Het assortiment van Sunyard Furniture

Welke producten kan je zoal van Sunyard kopen? Nou, in feite alles wat je maar nodig hebt in je tuin. Het assortiment van Sunyard valt simpelweg ontzettend uitgebreid te noemen. Zo levert men onder andere verstelbare ligbedden, dining tafels, parkbanken, inklapbare tafels, diningsets en loungestoelen. Ook accessoires zoals vogelhuisjes zijn van dit merk verkrijgbaar.

De kenmerken van Sunyard Furniture

Het merk Sunyard heeft dus een uitgebreid assortiment. Deze producten zijn bijna altijd van hout vervaardigd. Sunyard heeft zich in de afgelopen jaren dan ook gespecialiseerd in houtbewerking. Het gevolg is dat de meubelen er bijzonder strak uit zien én een lange levensduur hebben. Sunyard kiest uiteraard voor de beste houtsoort bij het fabriceren van de tuinmeubelen.

Koop direct de meubelen van Sunyard Furniture

Upgrade je tuin naar een hoger en prettiger niveau met de meubelen van Sunyard. De houten meubelen staan zowel in een tuin met een moderne als met een natuurlijke uitstraling prachtig. Hout is niet voor niets een natuurproduct, maar tegelijkertijd heeft het ook een stijlvolle uitstraling. Schaf direct de meubelen van Sunyard in onze webshop aan tegen scherpe prijzen!