Resultaat 1–18 van de 293 resultaten wordt getoond

Taste 4SO

Wat voor uitstraling heeft jouw tuin? Ga je voor een tuin met een natuurlijke uitstraling? Of prefereer je toch een tuin met een moderne uitstraling? De keuze is volledig aan jou. Op het gebied van tegels, begroeiing en tuinmeubelen heb je tegenwoordig ontzettend veel keus. Zo zijn er meerdere bijzonder goede fabrikanten van tuinmeubelen. Een van de voorbeelden daarvan is 4 Seasons Outdoor. Dit merk is echter niet altijd even goedkoop. Gelukkig is er nu ook een dochtermerk van 4 Seasons Outdoor; Taste 4SO. Dit merk lijkt veel op 4 Seasons Outdoor, maar is iets goedkoper.

Het assortiment van Taste 4SO

Welke producten kan je dan zoal vinden in het assortiment van Taste 4SO? Dat zijn eigenlijk alle producten die je ook in het assortiment van 4 Seasons Outdoor kunt vinden. Uiteenlopende tuinmeubelen zoals tuintafels, tuinsets, tuinstoelen en ligbedden vind je terug in het assortiment van Taste 4SO. In sommige productgroepen, de ligbedden bijvoorbeeld, is het aanbod van Taste 4SO zelfs groter dan het aanbod van 4 Seasons Outdoor.

De kenmerken van Taste 4SO

Taste 4SO weet zich op enkele manieren te onderscheiden van 4 Seasons Outdoor. Het belangrijkste verschil is toch wel het prijskaartje van de meubelen. De meubelen van Taste 4SO zijn iets goedkoper, maar leveren qua kwaliteit nagenoeg niets in. De aanschaf van de tuinmeubelen van Taste 4SO is erg prettig voor je portemonnee, terwijl je ook van een lange levensduur kunt genieten.

Opvallend is overigens dat de meubelen van Taste 4SO in verschillende materialen worden gemaakt. Zo gebruikt men onder andere aluminium, teakhout, kunststof en vlechtwerk als materiaal.

Koop direct de meubelen van Taste 4SO

Wil je ook kwalitatief hoogwaardige meubelen tegen een scherpe prijs? Bekijk dan direct alle producten van Taste 4SO in onze webshop. De prijs-kwaliteitsverhouding van dit merk is subliem!