Resultaat 1–18 van de 2006 resultaten wordt getoond

Loungesets

Wil jij graag nog intenser kunnen genieten in je eigen stukje paradijs? Zou je graag op warme zomeravonden in alle comfort buiten kunnen blijven vertoeven? In dat geval is het beslist de moeite waard om even kennis te maken met de verschillende soorten loungesets die er op de markt zijn terug te vinden. Loungesets bieden niet alleen jou, maar ook je gasten of gezinsleden de mogelijkheid om buiten hetzelfde comfort te ervaren als binnen. Ben jij iemand die bovendien graag buiten een hapje eet onder de warme invloed van  de zon? In dat geval is het wellicht een aanrader om even te kijken in de richting van de speciale dining loungesets. Hoe dan ook, welke verwachtingen jij ook mag hebben, de verschillende beschikbare loungesets op de markt weten ze doorgaans allemaal zonder probleem in te lossen!

Dining loungesets

Zou je graag willen kunnen genieten van de voordelen van zowel een tuinset als een loungeset, maar is er onvoldoende ruimte voor handen om beiden te kunnen plaatsen? In dat geval kunnen dining loungesets voor jou de perfecte oplossing vormen! In eerste instantie is een dergelijke set dan wel bedoeld om heerlijk in te kunnen loungen, daarnaast moet het gezegd dat de halfhoge tafel ze ook uiterst geschikt maakt om te dineren. Dit betekent dat heel veel mensen in de praktijk erg actief gebruikmaken van hun dining loungeset. Op deze manier haal je altijd het maximale uit je aankoop.

Hoek loungesets

Hoek loungesets zijn zeer eenvoudig in een hoek van je terras te plaatsen. Dit zorgt er voor dat er geen ruimte verloren gaat waardoor ze ook uitstekend tot hun recht kunnen komen op kleine terrassen. Bovendien bieden hoek loungesets je toch al het comfort dat je van een loungeset kan verwachten. De hoekvorm zorgt er voor dat er altijd voldoende ruimte voor handen is, ook wanneer je gezellig samen met je vrienden of familie wil loungen. Daarnaast ogen hoek loungesets ook altijd net wat aantrekkelijker in vergelijking met andere lounge exemplaren waardoor jouw terras een nog stijlvollere uitstraling krijgt.

Stoel-bank loungesets

Stoel-bank loungesets bestaan doorgaans uit 2 loungestoelen evenals een loungebank en een koffietafel. Kenmerkend voor een dergelijke opstelling is dat ze net wat ruimtelijker is in vergelijking met bijvoorbeeld een hoek loungeset. Eveneens leuk om te weten is dat je in de praktijk altijd de mogelijkheid hebt om bijvoorbeeld nog een bijzettafel te plaatsen tussen de lounge bank en de stoel. Wil je graag een (extra) stukje natuur om je terras voorzien? Dan kan je eventueel ook een mooie plantenbak voorzien. In het bijzonder wanneer je over een iets groter terras beschikt zal je kunnen vaststellen dat stoel-bank loungesets daar werkelijk uitstekend op tot hun recht komen.