Resultaat 1–18 van de 363 resultaten wordt getoond

Beverly voetenbank teak inklapbaar

Oorspronkelijke prijs was: €145.00.Huidige prijs is: €125.00.

Ibiza XL voetenbank 63x55xH43 cm antraciet

Oorspronkelijke prijs was: €199.00.Huidige prijs is: €149.00.

Life Voetenbank Bondi Aluminium Grijs Vierkant 1 Persoon 64x47x35 cm

Oorspronkelijke prijs was: €150.00.Huidige prijs is: €127.00.

Life Voetenbank Bondi Aluminium Antraciet Vierkant 1 Persoon 64x47x35 cm

Oorspronkelijke prijs was: €150.00.Huidige prijs is: €127.00.

Malaga voetenbank 65x52xH40 cm aluminium antraciet

Oorspronkelijke prijs was: €199.00.Huidige prijs is: €149.00.

Garden Collections Buckingham dining voetenbank

Oorspronkelijke prijs was: €239.00.Huidige prijs is: €179.00.

Vegas voetenbank aluminium antraciet

Oorspronkelijke prijs was: €219.00.Huidige prijs is: €149.00.

Life Voetenbank Bondi Aluminium Grafiet Vierkant 1 Persoon 64x47x35 cm

Oorspronkelijke prijs was: €150.00.Huidige prijs is: €127.00.

Garden Collections Oxford lounge voetenbank

Oorspronkelijke prijs was: €265.00.Huidige prijs is: €199.00.

Voetenbanken

Voetenbanken dienen vaak als verlengde van loungebanken of relaxstoelen. Gebruikmaken van een voetenbankje zorg er niet alleen voor dat je op elke mogelijke plaats in je tuin kan relaxen, daarnaast is het ook nog eens zo dat je deze eenvoudig aan de kant kan zetten wanneer je ze even niet nodig hebt. Voetenbanken zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen waardoor ze altijd over een uitstraling beschikken die perfect is afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Wist je bovendien dat voetenbanken ook voorzien kunnen worden van een comfortabel kussentje? Zo creëer je in een handomdraai nog meer comfort!

Voetenbanken van wicker

Wicker is een materiaal welke door de jaren heen bijzonder populair is geworden. Dit heeft alles te maken met de bijzonder aantrekkelijke uitstraling waarover ze beschikt. Het vlechtwerk van wicker wordt lang niet uitsluitend gebruikt voor het vervaardigen van voetenbanken, in tegendeel. Het merendeel van de loungesets worden tegenwoordig ook met behulp van dit type materiaal vervaardigd. Wil je er zeker van zijn dat jouw wicker voetenbanken hun optimale uitstraling kunnen blijven behouden? In dat geval wordt het wel steeds aangeraden om het vlechtwerk tijdig te verwennen met een speciaal onderhoudsmiddel. Zo wordt ook jouw voetenbanken van wicker meteen beter beschermd tegen niet alleen zure regen, maar ook uv-straling.

Aluminium voetenbanken

Voetenbanken zijn uiteraard niet alleen maar verkrijgbaar in het materiaal wicker. Wist je bijvoorbeeld dat er ook kan worden gekozen voor aluminium voetenbanken? Deze zijn niet alleen erg licht, daarnaast kan je door de uitstekende kwaliteit waar aluminium over beschikt altijd rekenen op een optimale levensduur. Voetbanken die zijn vervaardigd van aluminium kunnen door gebruik te maken van speciale producten ook steeds hun authentieke uitstraling blijven behouden. Wil je nog net wat meer comfort realiseren op je voetbankje van aluminium? Dan spreekt het voor zich dat je er altijd nog voor kan kiezen om er een leuk kussentje op te leggen. Zo combineer je een strakke uitstraling met een werkelijk zeer uitnodigend comfort.