Inspiratie

Inspiratie: kleurrijke tuinmeubelen

kleurrijke tuinmeubelen

Ben je op zoek naar unieke tuinmeubelen? Op onze website vind je meerdere artikelen terug met daarin leuke inspiratie voor tuinmeubelen. In dit artikel richten we ons op kleurrijke tuinmeubelen.

Een tuin wordt door veel mensen al als kleurrijk gezien. Dat heeft uiteraard te maken met de begroeiing en de aanwezigheid van kleurrijke insecten. Door kleurrijke meubelen aan te schaffen, kan je een unieke uitstraling aan je tuin meegeven. Uiteraard moet je daarbij wel rekening houden met het feit dat deze meubelen nogal opvallen. Wil je graag kleurrijke tuinmeubelen in je tuin? Lees dan even dit artikel door. Hieronder hebben we namelijk enkele tuinmeubelen voor jou op een rijtje gezet ter inspiratie.

tuinmeubel kleuren

tuinmeubel kleuren

Tuinstoelen

Ja, de kans is groot dat je tuinstoelen in een lekker opvallend kleurtje goed opvallen. Mede daarom zijn er behoorlijk veel Nederlandse huishoudens die voor kleurrijke tuinstoelen opteren. Deze kleurrijke stoelen staan in perfect contrast met een tuintafel met basic kleuren. Stel je eens voor: felgele tuinstoelen in combinatie met een donkergrijze tuintafel. Dat staat ongetwijfeld bijzonder mooi. We kunnen je dan ook zeker aanraden om eens naar kleurrijke tuinstoelen te kijken. Tuinstoelen kan je in allerlei uiteenlopende kleuren aanschaffen: paars, rood, oranje, geel, blauw, oranje etc.. Niks is te gek!

Loungeset

Het is wellicht niet voor de hand liggend, maar je kunt ook een loungeset met een opvallend kleurtje aanschaffen. Eén ding weet je dan zeker: de kleurrijke Loungeset wordt dé eyecatcher van je hele tuin. Door het opvallende kleurtje én door de grote afmetingen valt de Loungeset ongetwijfeld direct op. Met een kleurrijke Loungeset kan je vele kanten op. Door kussens in een andere kleur aan te schaffen, kan je een mooi contrast creëren.

Tuinbanken

In veel tuinen staat een tuinbank prachtig. De tuinbank neemt niet al te veel ruimte in beslag en geeft een extra dimensie aan je tuin. Hoe mooi zou het zijn als je deze tuinbank in een fel kleurtje koopt? De tuinbank valt dan direct op, maar vormt ook een mooi contrast met de overige tuinmeubelen.

Tip: bij het inrichten van een tuinbank kan je gebruik maken van kussentjes. Deze kussentjes kan je in een contrastrijke kleur aanschaffen. Heb je een tuinbank met een felle kleur? Dan kan je opteren voor kussens van bijvoorbeeld zwart of grijs. Deze kleuren vormen een prachtig contrast en zijn daardoor absoluut van meerwaarde voor de uitstraling van je tuin.

Kortom: wil je kleurrijke tuinmeubelen aanschaffen? Dan heb je genoeg keus! Neem een kijkje in onze webshop en koop je gewenste kleurrijke meubelen direct.