Inspiratie, Tips

Leuke tuintips voor Moederdag (13 mei)

Op zondag 13 mei is het weer zover, Moederdag! In dit artikel geven we je een aantal tuintips voor Moederdag om jouw (schoon)moeder eens echt te verrassen. Dit jaar geen boeketje bloemen met petroleumgeur omdat je ze nog even onderweg meegepikt hebt. Ook hoef je niet te bedenken of je haar vorig jaar nu wijn of chocolade gegeven hebt, dit jaar kom je zeker niet met hetzelfde aan! Tenminste, als je je laat inspireren door een van onze tuintips. Om het voor alle moeders leuk te houden hebben we de maximumprijs op 100 euro gesteld. Uiteraard kan je ook zelf een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Voor het budget hoef je het niet te laten. Fijne Moederdag!

Leuke tuintips

Leuke tuintips

Zet moeder met Moederdag eens in de schaduw

Wij snappen ook wel dat Moederdag juist zo geschikt is om jouw (schoon)moeder eens lekker in het zonnetje te zetten. Eerlijk is eerlijk, dat verdient ze! Toch gaan we haar met onze eerste suggestie juist eens in de schaduw zetten. Onze collectie met hippe parasols en nog hippere schaduwdoeken zorgt ervoor dat moeder haar hoofd koel kan houden, zelfs op de warmste dagen van het jaar!

Een (hart)verwarmende Moederdag

Als moeder de hele dag voor het gezin gezorgd heeft begrijpen wij wel dat ze ‘s avonds ook van de tuin wil genieten. Nederland blijft Nederland, dus echt warm is het dan vaak niet meer. Een heater is dan ideaal. Voor alle moeders met parasol, luifel of wellicht een haak aan het balkonplafond kun je zelfs een hangende heater kiezen. Door het formaat verbruikt hij niet te veel energie en de afmetingen houden het verlies van warmte beperkt. Is dat geen warm gevoel voor moeder? Als jouw moeder een groter terras of tuin heeft kan je natuurlijk ook een praktische terrasverwarmer uitzoeken. Zo geef je jouw (schoon)moeder elke avond een warm gevoel!

Relax, ‘t is Moederdag!

Sta eens stil bij wat moeder het hele jaar door allemaal doet; haar eigen huishouden, op de (klein)kinderen passen, uitjes organiseren, werken, schoonmaken etc. Mag ze dan ook een keer relaxen? Nee, we bedoelen niet die ene dag in het jaar. Denk eens aan een mooi zonnebed of relaxte hangstoel. Met dit cadeau kan ze pas echt genieten van een heerlijk ontspannen momentje. Het lijkt dan ineens elke dag wel Moederdag!

Moederdagcadeau’s voor jezelf

Natuurlijk kan je (schoon)moeders ook verrassen met een attent cadeau waar je zelf ook nog wat aan hebt. Zo zijn er hele nette moeders die bijvoorbeeld graag de tuinspulletjes in de schuur zetten. Toch een gedoe om jezelf elke keer langs een meubelset met kussens, parasol en toebehoren te vechten als je jouw gereedschap of voetbal wilt pakken. Met deze handige opbergboxen en hoezen blijven de tuinspullen netjes, hoeft er niemand te sjouwen en kan jij de schuur weer claimen. Een ander Moederdagcadeau voor jezelf is natuurlijk zo’n mooie Jamie Oliver barbecue of andere buitenkeuken. Mama vindt buiten eten vast gezellig en jij kan jouw voorkeur voor koken voor mannen of lekker veel vlees weer eens botvieren. Hoe smaakvol wil jij jouw (schoon)moeder dit jaar imponeren?