Inspiratie

Maak kennis met AVH Outdoor Tuinmeubelen

AVH Outdoor Tuinmeubelen

Bij Tuinmeubelsale.nl ben je aan het juiste adres voor het aanschaffen van allerlei soorten tuinmeubels. Behalve het tuinmeubilair bieden wij ook allerlei soorten accessoires aan. Het is niet zonder reden dat wij zo’n uitgebreid assortiment aanbieden; wij willen graag voor iedereen de gewenste producten aanbieden. Om dat mogelijk te kunnen maken, werken wij samen met meerdere bedrijven. Eén van die bedrijven heeft de naam AVH Outdoor Tuinmeubelen.

In dit artikel laten we je graag nader kennis maken met dit bedrijf. We bespreken kort de geschiedenis van het bedrijf, we bespreken de band die wij met het bedrijf hebben en we bespreken het assortiment van AVH Outdoor Tuinmeubelen. Na het lezen van dit artikel weet je dus eigenlijk alles over dit unieke en leuke bedrijf. Wij vinden het in ieder geval heerlijk om met dit bedrijf samen te werken; het is niet voor niets dat we al jarenlang succesvol samenwerken.

AVH Outdoor Tuinmeubelen kopen

AVH Outdoor Tuinmeubelen kopen

Over AVH Outdoor Tuinmeubelen

Al enkele jaren lang is AVH Outdoor Tuinmeubelen een gevestigde naam in de branche van tuinmeubelen. Dat is uiteraard niet zonder slag of stoot gegaan. Nee, het bedrijf is relatief klein begonnen, maar wist al snel behoorlijk te groeien. Op het moment van schrijven heeft dit bedrijf meer dan 2800 producten in het assortiment. Deze producten worden dagelijks door meer dan 20 medewerkers aan de man gebracht.

AVH Outdoor Tuinmeubelen maakt hierbij gebruik van een perfecte webshop. Het bedrijf was één van de eerste partijen met een dergelijke uitgebreide webshop. Behalve de webshop heeft het bedrijf nog een verkoopkanaal; de eigen showroom in Numansdorp. Deze showroom is meer dan 3000 vierkante meter groot en bevat onwijs veel verschillende soorten tuinmeubelen. Je kunt hier uren lang rondlopen, de prachtige meubelen bekijken en uiteindelijk de gewenste meubelen mee naar huis nemen.

In het assortiment en in de bedrijfsvoering staan enkele kernwaarden centraal. Zo wil AVH Outdoor Tuinmeubelen de mogelijke service verlenen en staat de klant altijd centraal. Om die kernwaarden kracht bij te zetten, heeft het bedrijf bijvoorbeeld een zeer goed bereikbare klantenservice. Deze klantenservice staat van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur klaar om alle vragen te beantwoorden. Ook dit is het eerste aanspreekpunt voor mensen die vragen hebben over bijvoorbeeld de bezorging van producten.

Het assortiment van AVH Outdoor Tuinmeubelen

In het huidige assortiment van AVH Outdoor Tuinmeubelen zijn meer dan 2800 producten te vinden. Om dit onwijs hoge aantal overzichtelijk te houden, heeft het bedrijf gekozen voor verschillende soorten categorieën. In de webshop van het bedrijf kan je tussen de volgende productcategorieën kiezen: BBQ’s, Beschermhoezen, Loungesets, Overige, Terrasverwarming, Parasols, Tuinbanken, Tuinsets, Tuintafels, Tuinstoelen en Acties. Per categorie vind je een onwijs aanbod van hoogwaardige producten terug.

Waarom werken wij samen met AVH Outdoor Tuinmeubelen?

Vanuit Tuinmeubelsale.nl werken wij al geruime tijd samen met dit bedrijf uit Numansdorp. Waarom hebben we specifiek voor deze samenwerking gekozen? Nou, wij zijn allereerst te spreken over het uitgebreide assortiment. Met onze webshop proberen wij het aanschaffen van tuinmeubelen voor iedereen zo leuk mogelijk te maken. Pas als jij het perfecte tuinmeubilair gevonden hebt, ben je écht blij. Met dank aan het uitgebreide assortiment van AVH Outdoor Tuinmeubelen is de kans heel groot dat je bij ons het perfecte tuinmeubilair vindt.

Verder zijn we ook te spreken over de kwaliteit van de producten. In onze webshop vind je alleen maar producten van de hoogste kwaliteit terug. Wij nemen simpelweg geen genoegen met minder. Het doet ons goed om te zien dat we hierover met AVH Outdoor Tuinmeubelen perfect op één lijn zitten. Dit bedrijf hecht namelijk ook onwijs veel waarde aan kwaliteit.

Als je een kijkje op onze website neemt, zie je dat wij met meerdere bedrijven samenwerken. Behalve de samenwerking met AVH Outdoor Tuinmeubelen werken we ook samen met bijvoorbeeld Kees Smit Tuinmeubelen en Tuinmeubelshop.nl. Door deze verschillende samenwerkingen zijn we in staat om een zo’n uitgebreid mogelijk assortiment aan te bieden. Een uitgebreid assortiment waardoor jij altijd slaagt als je in onze webshop op zoek naar de gewenste tuinmeubelen gaat. Bovendien hanteren we zéér scherpe prijzen. Wat wens je nog meer? Bekijk op je gemakje ons assortiment, vergelijk de verschillende producten en sla direct je slag! Onze dank gaat in ieder geval uit naar AVH Outdoor Tuinmeubelen.