Inspiratie, Tips

Jouw tuinset combineren met leuke accessoires

Tuurlijk, die tuinset staat prima, maar eigenlijk ben je er gewoon op uitgekeken. Het is al jaren geleden dat je bij tuinmeubel.sale hebt geshopt en door de goede kwaliteit blijft hij maar overleven…

We snappen het gevoel. Wanhoop niet, want wij nemen je in dit artikel aan de hand door ons assortiment. Hoe kun je die oude tuinset combineren met de leukste en meest onverwachte accessoires. Ga mee en kijk rustig rond wat wij je te bieden hebben. Wil je liever een paar suggesties? Dat kan ook!

tuinset kopen

tuinset kopen

Tuinset combineren met… een tuinset

Het is uiteraard mogelijk om een tuinset te combineren met een andere tuinset. Stel voor dat je een romantische tuin hebt en geniet van alle ronde vormen. Dan durven wij te wedden dat er wel ergens zo’n mooi gietijzeren bankje of tuinset te vinden is of dat je daar in ieder geval aan gedacht hebt. Hoe spannend is het om dit te combineren met een mooie houten picknickset? Romantisch wit of wat robuust en natuurlijk, ze misstaan in geen enkele natuurtuin. Bovendien is het altijd een optie om zo’n robuuste bank met buitenbeits de gewenste kleur en uitstraling te geven.

Een moderne tuin en bijbehorende tuinset kun je daarentegen weer prima aanvullen met bijvoorbeeld een rope loungebed. Zoiets staat spannend en modern, ligt heerlijk, heeft een wat vriendelijker uitstraling en is onderhoudsarm.

Tuinset combineren met… een hangmat of -stoel

Natuurlijk kun je ook voor een iets gewaagdere combinatie gaan. Heb je altijd het gevoel alsof je zweeft als je met jouw ogen dicht in de tuin ligt? Of heb je bij mindfulness ook wel eens het idee dat het nog niet helemaal lukt om los te komen van de aarde? Dan hebben wij de oplossing. Wel eens van cocoonen gehoord? Dat is het nieuwe woord voor hangmat of hangstoel. Je hangt lekker helemaal los van de grond en de ruimte. Zo kun je lekker afstand nemen van jouw omgeving en je letterlijk en figuurlijk één voelen met de wind. Nuchtere tip, pas wel op de specificaties, het zou zonde zijn als jouw Ying en Yang na een doffe crash met moeder aarde weer net zo verstoord zijn als voorheen. Is zo’n spirituele optie geen leuke en gedurfde combinatie met jouw tuinset?

Tuinset combineren met… iets lekkers

Het is toch zonde dat als iedereen lekker buiten van de nieuwe tuinmeubelen en het stralende weer geniet terwijl er iemand naar binnen moet om te gaan koken. Zo’n benauwde keuken, warm fornuis en het gemis van gezelschap, dat wil jij toch niemand uit jouw entourage aandoen? Daarom doen we de suggestie om jouw tuinset te combineren met een mooie buitenkeuken of barbecue. Zo kan degene die mag koken toch gezellig blijven genieten van de buitenlucht en het gezelschap terwijl het gezelschap alvast de lekkerste geuren en kleuren kan beleven die eraan komen. Met een beetje grote barbecue is een potje reuzensteengrill natuurlijk ook altijd gezellig. Eenieder barbecuet zijn eigen diner. Erg gezellig, lekker en bovendien goed voor de saamhorigheid.

Mocht je wel zin hebben in iets lekkers maar daarbij niet direct aan eten denken, dan is een mooie loveseat natuurlijk ook geslaagde combinatie.

We hopen dat je met deze suggesties de inspiratie hebt opgedaan om jouw tuinset te combineren met iets leuks, spannends of verrassends. Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan snel wat wij nog meer in ons assortiment hebben.