Onderhoud Tuinmeubelen, Tips

Tuinmeubelen in de zomer; tips en tricks

tuinmeubelen zomer

De zomer is dé periode waarin je van de tuinmeubelen kan genieten. In de zomer zijn de temperaturen in Nederland tenslotte het beste. Het is wat dat betreft te hopen dat de komende zomers net zo warm worden als de zomer van 2018. In die zomer hebben we namelijk zéér veel zonuren gehad; dit biedt gelegenheid om véél tijd in de tuin door te brengen. Heerlijk! Maar, hoe ga je nou met je tuinmeubelen in de zomer om? Waar moet je op letten? Handige tips daaromtrent vind je in dit artikel!

zomer tuinmeubelen

zomer tuinmeubelen

Kussens

In de herfst en in de winter geven het advies om de kussens binnen te leggen. Dit geldt eigenlijk ook voor de zomer. Als je de kussens niet gebruikt, leg ze dan ergens binnen neer. Het kan namelijk ’s zomers behoorlijk spoken wat betreft regen. Als je kussens dan nog onverhoopt buiten liggen, is dat minder prettig. Berg daarom altijd je kussens even netjes op, zodra je er geen gebruik meer van maakt. Vergeet dit ook niet op een warme zomeravond als je al een paar lekkere drankjes in je tuin op hebt.

Tussentijdse schoonmaakbeurt

In de zomer zal je veel gebruik maken van je tuin set. Het is dan ook aan te raden om af en toe een tussentijdse schoonmaakbeurt uit te voeren. Je kan dan even snel een zachte borstel/spons over de meubelen heen halen. Een kleine moeite, maar je maakt wel met veel meer plezier gebruik van schone tuinmeubelen.

Genieten

De belangrijkste tip die wij voor de zomer hebben, is om simpelweg te genieten. De zon is een zegen en daar moeten we dan ook van profiteren. Ons advies luidt dan ook om zoveel mogelijk tijd in je tuin door te brengen. Ga ’s avonds lekker in je tuin eten aan je fraaie tuintafel of drink ’s avonds nog een drankje op je lounge set.

Je kan echter ook heerlijk hele middagen doorbrengen op je lounge set of tuin set. Al met al draait dit allemaal om één ding: genieten van het leven. Je kan nog meer genieten van het leven met de juiste tuinmeubelen. Neem daarom gerust een kijkje in onze webshop en vergelijk de verschillende tuinmeubelen. Met de aanschaf van jouw gewenste tuinmeubelen, kan je nog véél meer genieten van je tuin en van het lekkere weer.