Tips

Welke Weber gas bbq’s zijn er?

bbq op gas

Het uitzoeken van een nieuwe barbecue is altijd een leuke uitdaging. Het is ongetwijfeld een aankoop die je niet dagelijks gaat verrichten, waardoor het wellicht een beetje zoeken is. In onze webshop heb je in ieder geval een uitgebreid assortiment van barbecues voor handen. Het enige wat je nog moet bepalen, is welke soort barbecue je wenst te hebben. Gaat jouw voorkeur uit naar een gas barbecue? In dat geval is een Weber gas bbq zeker aan te raden. In dit artikel laten we jou graag nader kennis maken met het assortiment van Weber.

gas bbq kopen

gas bbq kopen

Verschillende varianten

We kunnen gerust stellen dat Weber een uitgebreid assortiment heeft. Binnen dit assortiment vind je verschillende varianten terug, waarbij alle varianten één gemeenschappelijk kenmerk hebben: ze werken op gas. Buiten dit gemeenschappelijke kenmerk zien we voornamelijk verschillende varianten terug. Hieronder kan je enkele verschillende varianten vinden, waarbij we zoveel mogelijk de verscheidenheid van het assortiment van Weber willen laten zien.

Weber Genesis II SP-435 GBS RVS

Deze variant van Weber is één van de kopstukken binnen het assortiment. Dat is ook direct terug te zien aan het prijskaartje. Je betaalt bijna 2000 euro voor deze gasbarbecue, maar daarvoor heb je wel een hele bijzonder barbecue. De gas bbq is uitgevoerd in een fraaie zilveren kleur en je hebt een bijzonder groot kookoppervlak tot je beschikking. Dankzij de 3 branders kan je in totaal voor 19 personen barbecueën. Daarbij heb je ook nog de mogelijkheid om te barbecue uit te breiden met bijvoorbeeld een pizzasteen of een wokpan. Eigenlijk is de Weber Genesis II SP-435 GBS RVS onderhand een volledige Buitenkeuken.

Weber Q2200 Stand Zwart

Deze gasbarbecue is een stuk kleiner en is minder uitgebreid. Het kookoppervlak is groot genoeg om voor 10 personen te barbecueën. De prijs van deze barbecue is ook een stuk lager dan bovengenoemde variant. Voor deze Weber gas bbq betaal je een bedrag van ongeveer 450 euro. Indien je dit bedrag uit gaat geven, ben je verzekerd van een hoogwaardige gas barbecue. Dankzij het hoge onderstel hoef je bovendien geen onnatuurlijke en ongezonde houding aan te nemen tijdens het barbecueën.

Weber Q1200 Zwart

Als laatste variant in dit artikel willen we de Weber Q1200 Zwart aanstippen. Deze barbecue behoort eigenlijk tot de basic lijn binnen het assortiment van Weber. Je betaalt maar 250 euro voor deze barbecue en kunt met deze bbq voor 7 personen tegelijkertijd eten klaarmaken. Op het gebied van prijs-kwaliteitsverhouding is dit zeker een interessante optie.

Besluit

We hebben hierboven drie barbecues uit het assortiment van Weber besproken. Deze barbecues bevinden zich in verschillende prijsklassen en hebben stuk voor stuk verschillende functies. Naar welke barbecue gaat jouw voorkeur uit? Wil je een volledig overzicht van het assortiment van gas barbecues hebben? Daarvoor kan je terecht in ons assortiment van gas barbecues. Je kunt hierbij ook naar barbecues van andere merken kijken, zoals Boretti, Campingaz en Garden Grill. We wensen je veel plezier met jouw nieuwe gas barbecue!