Tuinmeubelen

Dé tuinset/tuintafel voor 2020: De Hartman Sophiev

Hartman Sophiev tuintafel

Ben je op dit moment bezig met het inrichten van jouw tuin? Ben je daarbij nog op zoek naar een geschikte tuinset of een geschikte tuintafel? Dan willen wij je graag aanraden om eens naar de Hartman Sophie te kijken. Dit is een complete tuinset waarmee je eigenlijk meerdere vliegen in één klap vangt.

Mocht je deze tuinset aan willen schaffen, ben je daarvoor bij Tuinmeubelsale.nl aan het juiste adres. Wij beiden deze tuinset bovendien relatief voordelig aan, waardoor de aanschaf van deze tuinset nóg interessanter is. Maar, wat maakt deze tuinset nou zo interessant? En wat zijn de redenen om überhaupt voor deze tuinset te kiezen? Op die twee vragen geven wij graag in dit artikel een uitgebreid antwoord.

Wij zijn in ieder geval van mening dat de Hartman Sophie dé tuinset voor een ieder is. Deze tuinset biedt onwijs veel voordelen, waarover we je in dit artikel ook graag willen informeren. Mocht je naar aanleiding van dit artikel interesse in deze tuinset hebben, ben je daarvoor bij ons dus aan het juiste adres. Via onze webshop kan je deze tuinset snel, makkelijk, veilig én voordelig aanschaffen. Geld besparen op de aanschaf van een tuinset; dat is toch de wens van iedereen? Nou, via ons is dat absoluut mogelijk!

tuintafel hartman Sophiev

tuintafel hartman Sophiev

Een nadere blik op de Hartman Sophie

De Hartman Sophie is een 5-delige tuinset van het merk Hartman. Dit merk weet zich te onderscheiden door hoogwaardige én fraaie tuinmeubelen te ontwikkelen. Deze tuinmeubelen zijn in veel gevallen van kunststof vervaardigd en dat is ook bij deze tuinset het geval. Dit kunststof wordt echter met hout gecombineerd, waardoor de tuinset een prachtige uitstraling heeft.

Deze tuinset heeft een ronde tuintafel met een diameter van 120 centimeter. De tafel neemt dus niet overdreven veel ruimte in beslag, maar biedt wel voldoende ruimte voor maar liefst 4 stoelen. Deze 4 stoelen staan op een fraaie wijze om de tafel heen, waarbij er tussen de stoelen nog voldoende ruimte is. Met dank aan de vier tafelpoten staat de tuintafel bovendien onwijs stevig; je kunt dus met veel plezier aan deze tafel plaatsnemen.

De Hartman Sophie tafel zelf kent houten poten en een hout tafelblad. Dit tafelblad heeft een relatief lichte bruine kleur en staat daarmee prachtig in allerlei soorten tuinen. Het maakt hierbij niet uit of je een landelijke tuin hebt of juist een moderne tuin; deze tuintafel is voor alle tuinen een ware aanwinst.

Dat geldt niet alleen voor de tuintafel, maar ook voor de tuinstoelen. Deze tuinstoelen hebben een frame van hout én een kunststof zitvlak. Deze combinatie van materialen ziet er niet alleen fraai uit, maar zorgt ook voor een lange levensduur. De tuinstoelen zijn namelijk bijzonder robuust en bieden veel comfort.

Dat laatste is zeker het geval als je ervoor kiest om comfortabele kussens in deze tuinstoelen neer te leggen. Dat is mogelijk, maar het is in onze ogen zeker niet noodzakelijk. De tuinstoelen bieden van nature namelijk al voldoende comfort en voldoende ondersteuning.

Nu je weet hoe de Hartman Sophie samengesteld is, is het tijd om de voordelen van deze tuinset te gaan bespreken. Wat zijn nou echt redenen om voor deze prachtige tuinset van Hartman te kiezen? Wij hebben de belangrijkste voordelen van deze tuinset even op een rijtje gezet.

Voordeel 1: prachtige uitstraling

Over smaak valt niet te twisten, maar wij zijn van mening dat deze tuinset een prachtige uitstraling heeft. Dat komt in onze ogen door twee verschillende facetten. Allereerst door de kleurstelling; de bruine tint van het hout vormt een fraai contrast met de grijze kleur van het kunststof. Daarnaast zijn wij ook te spreken over de vormgeving van de Hartman Sophie tafel en de Hartman Sophie tuinstoelen.

De tafel is vrij strak vormgegeven, waarbij onder meer de ‘stijve’ poten in positieve zin opvallen. Daarentegen zijn de stoelen weer iets speelser vormgegeven, waardoor de tafel en de stoelen perfect in harmonie met elkaar zijn. Door de uitstraling van deze tuinset zijn wij van één ding overtuigd: deze tuinset staat prachtig in élke tuin. Zoals hierboven aangegeven, maakt het daarbij niet eens uit in wat voor stijl je jouw tuin vormgegeven hebt. De prachtige uitstraling past simpelweg in alle soorten stijlen!

Voordeel 2: lange levensduur

Mocht je besluiten om de Hartman Sophie tuinset aan te schaffen, ben je verzekerd van een lange levensduur. Het materiaal is namelijk van de hoogste kwaliteit, terwijl Hartman ook voor een stevige constructie gekozen heeft. Bij zowel de tuintafel als bij de tuinstoelen hoef je je dus zeker geen zorgen over de kwaliteit te maken.

Hierbij is het wel aan te raden om deze tuinset goed te onderhouden. Onder meer de onderkant van de tuinstoelen (hout) en het tafelblad (hout) vragen om het nodige onderhoud. Schaf daarom de juiste onderhoudsmiddelen uit, trek even goed de tijd uit voor het onderhouden van deze tuinset en steek je handen uit de mouwen. Daarmee weet je nóg langer van deze tuinset te genieten.

Voordeel 3: super comfortabel

Als je een tuinset aanschaft, doe je dat hoogstwaarschijnlijk omdat je tijd in jouw tuin door wilt gaan brengen. Nou, als je tijd op deze tuinset doorbrengt, weet je zeker dat je van veel comfort en gemak geniet. De tuinstoelen zijn namelijk onwijs comfortabel, terwijl de tuinstoelen en tuintafel ook perfect bij elkaar passen. De Hartman Sophie tafel heeft namelijk de perfecte hoogte ten opzichte van de tuinstoelen, waardoor je altijd op een aangename manier plaats kunt nemen op deze tuinset.

Bovengenoemde voordelen zorgen ervoor dat de aanschaf van de Hartman Sophie tuinset absoluut aan te raden is. Het is daardoor ook geen verrassing dat dit volgens ons dé tuinset van 2020 is. Mocht je besluiten om deze tuinset aan te gaan schaffen, moet je rekening houden met een investering van ongeveer 1500 euro. Dat is vrij prijzig te noemen, maar deze tuinset is elke euro dubbel en dwars waard. Bovendien weet je via Tuinmeubelsale.nl altijd deze tuinset voor de laagst mogelijke prijs aan te schaffen; veel plezier met jouw nieuwe tuinset!