Tuinmeubelen

Een praktische tuintafel komt altijd van pas

Een praktische tuintafel kan je voor allerlei gelegenheden inzetten. Uiteraard in de tuin, maar ook bijvoorbeeld als extra tafel tijdens een feestje. Ook zien we wel eens tuintafels dienst doen als extra klustafel. Uiteraard bijzonder handig, maar wel jammer als je net voor een teakhouten designtafelblad hebt gekozen. Aan de andere kant is zo’n granieten meubel best een sjouw en een aanslag op jouw parket als je een feestje hebt. Wij deden een rondje langs onze tientallen tuintafels en selecteerde vijf praktische tuintafels voor verschillende situaties. Uiteraard kun je ook zelf inspiratie voor tuintafels opdoen in ons assortiment.

praktische tuintafel

praktische tuintafel

Praktische tuintafel voor erbij

Hoe vaak heb jij niet meegemaakt dat je eigenlijk een extra tuintafel wel kon gebruiken. Bijvoorbeeld voor de borrelhapjes tijdens dat feestje. Ook altijd lastig als je jouw stoel naar het zonnetje draait en dan allebei net niet meer bij het tafeltje kan. Ook bij het verpotten van de plantjes is een beetje ruimte soms handig. Deze decoratieve tuintafel is opklapbaar en daardoor handig om van hier naar daar (en terug) te slepen. In de tussentijd misstaat het tafeltje zeker niet met een leuke tuinplant, dus erg veel opbergruimte hoef je niet te hebben.

Praktische tuintafel voor als je geen tuin hebt

Heb je geen tuin maar wil je op jouw balkon wel van het buitenleven genieten? Dan ben je vaak of toe aan een cursus acrobatiek of een bijlesje inheemse scheldwoorden, want we hebben al wat acrobatische stunts gezien van mensen die op zoek zijn naar ruimte die er niet is. Met deze praktische tuintafels voor als je geen tuin hebt is dat moment voorbij. Deze leuke en praktische balkontafels geven je alle ruimte om ook in een kleine ruimte te genieten. Met de designs, variërend van Arabisch mozaïek tot strak zwart is er vast een match met jouw appartement te maken.

Praktische tuintafel voor koukleumen

Als je al snel in het voorjaar of misschien zelfs wel tijdens de herfst en winter van jouw heerlijke tuin wilt genieten is deze praktische tuintafel met ingebouwde haard wellicht iets voor jou. De haard werkt op gas, dus geen gedoe met vochtige houtblokken. Ook fijn is dat jouw eten minder snel afkoelt in de buurt van de haard. Blijf jij graag nagenieten als de warme dag over gaat in een Hollands koude nacht? Dan is deze praktische vuurtafel echt iets voor jouw tuin.

Praktische tuintafel voor keukenprinsen en -prinsessen

Als je erg van (buiten) keuken houdt en graag de mooiste zomergerechten serveert maakt een mooie presentatie nog meer indruk. Ook wanneer je lekker in de tuin wilt knutselen zonder dat alles van tafel waait of misschien juist jouw vers gevonden bloemen of schelpen even wilt schoonmaken kun je met deze praktische dienbladtafels het onderscheid maken. Zeker de moeite van het bekijken waard!

Praktische tuintafel voor ieder budget

Als je niet te veel wilt uitgeven en ook nog eens erg mobiel bent zijn deze opvouwbare stoffen campingtafels een uitkomst. Deze praktische tuintafel is voorzien van twee uitsparingen zodat je jouw beker of glas ondanks de stoffen ondergrond stabiel staat. Wijnglazen passen niet, maar een echte Chateau Migraine uit een koffiekopje brengt je zo weer terug in jouw Hippietijd. Door het lichte gewicht is deze tuintafel ook ideaal om aan jouw rugzak te hangen tijdens een lange wandeltocht of als makkelijk hulpmiddel als je in de rij ligt voor kaartjes voor jouw favoriete concert of festival.