Tuinmeubelen

Mooie en onderhoudsvriendelijke metalen tuinbanken

Tuinbanken zijn er in vele soorten, maten en materialen. Deze keer bieden we een spannende selectie van onze metalen tuinbanken. Metaal is namelijk kwalitatief en makkelijk in het onderhoud. Ideaal als je ook van de tuin wilt genieten zonder ervoor te werken. Bovendien is een metalen tuinbank vaak erg makkelijk om tegelijk voor iets anders te gebruiken, zoals bijvoorbeeld opbergruimte of opklapbare picknickset. Reden genoeg voor een rondje door ons assortiment tuinmeubelen en een mooie presentatie van metalen tuinbanken te verzorgen.

onderhoudsvriendelijke metalen tuinbanken

onderhoudsvriendelijke metalen tuinbanken

Onze converteerbare metalen tuinbank

Je hebt het vast wel eens meegemaakt, lig je lekker te relaxen op jouw tuinbank wanneer je ineens verrast wordt met een heerlijke lunch. Broodjes, kopje soep, glaasje jus, aan alles is gedacht. Gretig kom je overeind en al snel zit je met jouw handen vol. Hoe stop je dat lekkers in jouw mond? Uiteraard zet je alles even naast je neer. Vervolgens komt er een lastige vlieg op de heerlijke etensgeuren af en bij de eerste zwaai verdwijnen soep en jus zo over de bank richting jouw prachtige terras. Weg rust, weg lekker eten en even later lig je op handen en knieën de restanten bij elkaar te soppen. Met deze converteerbare tuinbank is dat niet nodig. Als je lekker hebt gelegen klap je met een soepele handbeweging de middelste delen uit tot tafeltje en je kan heerlijk aan de tafel plaats nemen. Ook handig als je een dagje thuiswerken wilt combineren met een Spaanse siësta. Kijk zelf maar.

Onze metalen tuinbank met opbergruimte

Niet iedereen heeft de luxe van een grote tuin. Stel voor dat je moet woekeren met de ruimte op jouw balkon of smalle tuin. Je wilt wel lekker zitten maar ook jouw tuinspulletjes opruimen. Bovendien moeten de kussens van zo’n bankje ook ergens opgeborgen worden en in de schuur blijven ze vast niet mooi. Deze stijlvolle tuinbank met drie opbergladen is dan een uitkomst. Je zet hem neer op jouw favoriete plekje en de drie lades kun je goed gebruiken voor het opbergen van jouw spulletjes. Een lust voor het oog en een zege voor jouw zitcomfort. Ben je ook zo benieuwd?

Wordt jij nog wel eens in slaap gewiegd?

Kun je het je nog herinneren? Als klein hummeltje lekker heen en weer gewiegd worden en zo als een prins(es)je in slaap vallen. We kunnen je de verstreken tijd niet meer terug geven, maar wel dat heerlijke gevoel. Deze metalen Schommelbank is namelijk speciaal gemaakt om heerlijk mijmerend heen en weer te wiegen. Door de luifel kan je ook genieten van de schaduw. Dat is lekker even helemaal van de wereld genieten en wegdromen. Natuurlijk ook heerlijk voor moeder/vader met baby om de kleine in slaap te wiegen voor een ‘s zomers middagdutje (ok, oma mag ook). Ben jij benieuwd of deze in jouw tuin past? Verkrijgbaar in de kleuren antraciet en wit zal hij vast niet misstaan.

Meerdere zitjes creëren met metalen tuinbanken?

Behalve zitcomfort biedt een metalen tuinbank ook de mogelijkheid om een beetje architectonisch te spelen. De metalen tuinbanken van Apple Bee Hawaii zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren en stapelbaar. Dit biedt veel mogelijkheden. Zo kun je door twee kleuren te gebruiken de serre leuk met de buitenruimte verbinden. Ook de combinatie van een grijstint op het terras met een groentint in een border kan heel verrassend werken (of, nog gedurfder, andersom). Wanneer je visite hebt zet je de bankjes makkelijk bij elkaar want ze wegen weinig. Wil je de bankjes in de winter binnen zetten? Geen punt, je stapelt ze gewoon op. Veel meer ruimte dan één bankje nemen ze in de opslag dus niet in.

De goedkoopste metalen tuinbank

Elke selectie eindigt natuurlijk met een keuze die ook goed is voor jouw beurs. Voor nog geen 100 euro heb je deze metalen tuinbank voor 2 personen met een ingebouwd tafeltje al. Kortom, je hoeft niet rijk te zijn om een bankzitter te worden!