Tuinmeubelen

Tuinsets voor intensief gebruik

Prachtig zo’n designset van zacht teakhout met witte kussens. Is het niet zonde als de witte kussens na korte tijd smoezelig grijs geworden zijn omdat de kinderen er een mix van pizza, limonade, zand en een beetje water overheen hebben gegooid? Ook dat tafelblad knapt niet op van een paar flinke krassen omdat je dacht dat je een tak aan het zagen was. Misschien toch een andere set kopen? Voor dit artikel gingen wij op zoek in ons assortiment naar de meest geschikte tuinsets voor intensief gebruik.

Tuinsets kiezen

Tuinsets kiezen

 

Tuinsets voor intensief gebruik van de doe-het-zelvers

Je kent het wel, zo’n bezige tuinbij. Altijd bezig met timmeren, schaven, zagen en schilderen. Handig als je dan een grote tafel hebt, zeker omdat je in die benauwde schuur alle gezelligheid mist. Daarom dat jouw partner ook altijd druk is met de moestuin. Plantjes verpotten, even een nieuwe bak aarde klaarmaken, inzaaien en snoeien. Op dat soort momenten zit een ongeluk in een klein hoekje. Iedereen zit er toch wel eens naast? Wat zandkorrels onder het schepje en de glasplaat is weer een patroon rijker. Waarom doe je dat niet anders? Met deze schitterende betonnen tuinsets geef je jouw tuin een rustige uitstraling. Tegelijkertijd kan deze set tegen een stootje. De kans dat je een zaagsnede in het tafelblad maakt is verwaarloosbaar. Ook de kans op krassen in het tafelblad valt erg mee. Kijk zelf maar hoe de tuin daarvan opknapt.

Tuinsets voor intensief gebruik door (klein) kinderen

Altijd leuk als de kinderen in de buurt zijn. Lekker ravotten door gras en modder, vervolgens een boterhammetje jam en daarna die kleverige knuistjes zo op jouw Schommelbank. Ook altijd gezellig, de kleinkinderen die even met een paar autootjes over de glasplaat naar hun boterham kaas racen. De winnaar wordt voor eeuwig geprezen in het glazen blad van jouw tuintafel (de verliezer trouwens ook). Om dat te voorkomen hebben we een passende oplossing. Waarom geef je de kinderen niet zo’n schattige picknicktafel, compleet met luifeltje en vrolijke beschildering. Je kunt dan zelf genieten van jouw schommelbank of prachtige glazen tuintafel. Dat is nog eens rustig een tuinset samenstellen!

Tuinsets voor intensief gebruik door levensgenieters

Als je van het leven houdt vier je het graag. Een lekker glaasje hier, exotisch hapje daar en voor je het weet is het feest. Bij een feest hoort natuurlijk muziek en bij muziek hoort gedans. Zo kan het gebeuren dat het hele gezelschap op het eind van de avond in polonaise zo de hele tuinset omver mikt. Drank in de bank en de hapjes als garnering op de sierkussens. Lekker feestje, maar zonde van de tuinset. Mocht je zo’n plaatje in jouw vriendenclub al voor je zien kun je natuurlijk gaan voor een mooie composiet diningset. Met een vochtig doekje en als het echt tegen zit een spons ben je al snel weer klaar voor een rondje polonaise. Ook de prijs is een feestje waard.

Tuinsets voor intensief gebruik door grote groepen

Veel kinderen, vaste vriendengroepen, grote families of gewoon de feestbeesten van de buurt… Welke rol je ook hebt, als je grote groepen wilt ontvangen ben je snel klaar met jouw vierpersoons-setje, hoe stevig en robuust het ook is. Het is dan misschien beter om voor een grote tuinset voor intensief gebruik te gaan. Met deze sets kan je met tot wel 10 personen tegelijk van de tuin (en het lekkers op tafel) genieten.

Tuinsets voor intensief gebruik door koopjesjagers

Ben jij ook zo’n echte koopjesjager? Zo’n persoon die bij de uitverkoop toch nog even kijkt of er niet stiekem een bak met extra afprijzingen staat? Logisch, het zijn dure tijden en je kunt elke euro maar één keer uitgeven. Daarom hebben we extra goed gezocht naar echte koopjes. Zo kan voor nog geen 100 euro al een mooie gecombineerde tuinset voor volwassen en kinderen samenstellen. Ook kun je voor nog geen 60 euro met zes personen picknicken of lekker relaxen op de camping. Ook de echte koopjesjagers kunnen dus stoppen met zoeken…