Tuinmeubelen

Vier de zomer met de kinderen in de tuin

De zomervakantie is de uitgelezen mogelijkheid om meer van de tuin en van elkaar te genieten. Daarom willen we deze keer wat inspiratie bieden om het genieten van de tuin en de kinderen te combineren. Wat voor creatiefs ga jij deze zomer met de kinderen doen? Je kunt natuurlijk zelf rondkijken in ons assortiment van ruim 15.000 artikelen, maar wellicht bieden deze tips wat inspiratie.

zomer in de tuin

zomer in de tuin

Lekker zwemmen met de kinderen

Als je met de kinderen een (mid)dagje plezier wilt beleven in de tuin kan een beetje waterpret natuurlijk niet ontbreken. Met dit heerlijke zwembad, waar liefst 337 liter water in kan, ben je vast een tijd zoet. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, dus waterpret gegarandeerd! Bij zo’n feestje mogen de allerkleinsten natuurlijk niet ontbreken, dus voor hen hebben we een pierenbadje met leuke opblaasbare speeltoestellen. Overigens sluiten we niet uit dat er stiekem ook een vierjarige nog een keer van de glijbaan roetsjt.

Andere kinderen helpen terwijl je met jouw kinderen speelt

Natuurlijk is het heerlijk om lekker buiten te zijn met de kinderen. Je geniet, speelt en lacht. Helaas zijn er veel kinderen die dit niet zomaar mee kunnen maken. Speciaal voor hen heeft onze partner Kees Smit Tuinmeubelen een bijzondere actie, de kindertuinbank met Kika-beer. Kees koopt de beren rechtstreeks bij Kika en steunt daarmee hun strijd tegen kinderkanker. Als jij voor jouw kinderen hun eigen kindertuinbank koopt kun je de Kika-beer er in roze en blauw bijbestellen. Zo maak je van deze kindertuinbank een echt kado, want Kees pakt hem als service leuk in. Kika gelukkig, jij gelukkig en jouw kind(eren) gelukkig. Dat moet wel een geslaagde vakantie worden!

Lekker zitten met de kinderen

Vaak zijn de kinderen in de zomervakantie de hele dag lekker buiten spelen. Je ziet ze even rond de lunch of het diner en snel weer de straat op. Voor kinderen die naadloos in deze beschrijving passen zijn de campingkinderstoelen ideaal. Lekker bijzetten voor het eten, daarna de schuur in of tegen de muur en lekker spelen. Tegenwoordig spelen veel kinderen vooral digitaal. Lekker gamen of social media bekijken. Dat wordt in een campingstoel op de lange duur oncomfortabel. Wellicht is zo’n stijlvolle kindertuinstoel dan een beter idee. Houdt jouw kroost liever van loungen, dan is een kinderloungestoel natuurlijk niet te veel gevraagd.

Creatief bezig zijn met de kinderen

Het is natuurlijk leuk om lekker in de zon te liggen of een beetje te relaxen, maar meestal zijn de kinderen daar snel op uitgekeken. Als je geen zin hebt in een middag gedraal en gezeur kun je natuurlijk ook lekker creatief met hen aan de slag gaan. Met een mooie blankhouten picknickset of teak kindertuinstoel kun je lekker aan de slag. Wellicht wat leuke verf, glittertje hier of daar of een mooie gekleurde tekening. Jouw oogappeltjes kunnen de bankjes en stoelen in hun eigen favoriete kleuren en ideeën beschilderen. Heb jij straks een unieke eenhoornbank of stoere zitracewagen?

De kinderen lekker kinderen laten

Je hoeft natuurlijk niet de hele dag entertainmentteam te spelen om samen gezellig in de tuin bezig te zijn. Met hun eigen picknickset geef je hen de ruimte om lekker onder elkaar te knutselen, spelen en keten terwijl jij lekker geniet van jouw favoriete loungeset. Kortom, hoe relaxed wil jij de zomer met de kinderen doorbrengen?