Tuinmeubelen

Wij selecteerden vijf bijzondere tuinstoelen

Ben jij ook uitgekeken op die simpele stapelstoeltjes? Wil je ook wel eens echt bijzonder (lekker) zitten? Ben je liever gewoon de buren de baas met een bijzonder tuindesign? In al die gevallen mogen bijzondere tuinstoelen niet in jouw tuin ontbreken. Wij keken kritisch naar ons assortiment van ruim 15.000 tuinmeubelen en tuinaccessoires en selecteerden vijf bijzondere tuinstoelen.

vijf bijzondere tuinstoelen

vijf bijzondere tuinstoelen

Bijzondere tuinstoelen als je wilt blijven hangen

Wil jij wel eens voelen hoe het is om niet met beide benen op de grond te staan? Heb jij je wel eens als een rups in jouw cocon willen opsluiten om na een heerlijk schoonheidsslaapje als een vlinder te herrijzen? Wil je samen met jouw partner naar de zevende hemel zweven? Deze comfortabele Hangstoelen zijn bijzondere tuinstoelen voor iedereen die een keer weg wil zweven op het gevoel van de zomer. Er is keuze te over, dus je bepaalt zelf of je alleen wilt hangen of met zijn tweetjes, of je liever in een frame hangt of jouw stoel vast maakt aan die tak van die dikke eikenboom bij het water. Laat je inspireren en verwennen met onze hangstoelen.

Prachtig design, elegant, comfortabel en een echte blikvanger

Als je eens echt iets anders dan anders wilt hebben we een hele mooie aanbieding in onze tuinmeubel sale. De crystal lijn combineert een ronde vorm met een open design. Hierdoor lijken de stoelen op de vertakkingen van een boom of een struik. Een genot om naar te kijken als je er niet inzit. De ronde vormen zorgen voor een natuurlijk verloop met de omgeving, dus jouw tuin kan zo meedoen met een fotowedstrijd. Zitten wordt een feestje door het schuine zitvlak en de kleur van de slingers bepaal je in amber, wit, zwart of rood zelf. Kortom, een aanwinst voor iedere tuin, die bijzondere tuinstoelen van crystal. Bijkomend voordeel, je kunt ze stapelen, dus veel opslagruimte heb je niet nodig.

Bijzondere tuinstoelen aan de buitenbar

Barstoelen zijn natuurlijk een onmisbare aanvulling van jouw Buitenkeuken of buitenbar. Lekker zitten aan een hoge tafel met genoeg ruimte voor jouw benen, terwijl er een koud drankje voor je staat en de geur van de barbecue je tegemoet komt. Hoe mooi mag jouw vakantiegevoel beginnen? In onze collectie hebben we deze bijzondere tuinstoelen voor aan de bar gevonden. De barstoelen van Apple Bee zijn licht doordat ze van aluminium gemaakt gemaakt zijn en door het ontwerp bijzonder comfortabel. We bieden ze aan in zes verschillende kleuren, dus je kunt zelf kiezen of je een strakke bar in 1 kleur maakt of een gezellige tropische bonte sfeer maakt. De prijs is gunstig genoeg voor wat creatieve probeersels.

Tuinstoelen waar je nooit meer uit wilt

Onze klanten zeggen soms dat hun tuinstoel zo lekker zit dat ze er nooit meer uit willen. Begripvol als we zijn kregen we direct een volgende inspiratiegolf, de verstelbare tuinstoel. Bijzondere tuinstoelen die je overdag kan gebruiken om heerlijk onderuit wat energie bij te tanken. Wil je uitgerust een boekje lezen, even thuis werken of iets lekkers proeven? Dan hoef je je stoel niet uit. Als je de stoel verstelt zit je weer rechtop. Sommige aanbieders gaan wel erg ver, die hebben zelfs een relaxstoel voor buiten ontwikkeld. Het hele overzicht van onze bijzondere verstelbare tuinstoelen zie je hier.

Bijzondere tuinstoelen voor een bijzonder budget

Of je nu een echte koopjesjager bent of een tuinfanaat waarvoor budget geen rol speelt, wij vinden het een uitdaging om je te verrassen. Als het budget geen rol speelt bieden we de exclusieve uitverkoop van topmerken zoals Giardo Malesco, Giardo Limena en Manifesto Farra om jouw tuin om te toveren in een paradijs van luxe en comfort. De prachtige York loungebedden met eigen tafeltje zijn dan ook een aanwinst die het overwegen waard is. De echte koopjesjagers dagen wij natuurlijk ook graag uit. Waar vindt je nog bijzondere tuinstoelen van bekende merken als Allibert, Hartman en Jardin onder de 20 euro? Klik hier voor het antwoord!