Tuinmeubelen

Onze lekkerste ligbedden voor in de tuin

Buiten leven is relaxt leven. In dat plaatje zie je jezelf waarschijnlijk al lekker onderuit liggen. Het zonnetje op jouw gezicht of juist een beetje schaduw. Lekker een beetje soezen en genieten van het ‘niets’. Niets hoeven, niets moeten en niets dat jouw rust verstoort. Optimaal relaxen begint natuurlijk met de lekkerste ligbedden. Wij gingen eens even op zoek in onze 15.000 tuinmeubelen en vonden een ligbed voor iedere tuin.

lekkerste ligbedden kiezen

lekkerste ligbedden kiezen

Liggen op wieltjes

Een Ligbed buiten is natuurlijk genieten, maar je moet toch soms verhuizen. Bijvoorbeeld omdat de zon op jouw plekje achter het schuurtje van de buren verdwijnt. Ook wanneer de kastanjeboom de kastanjes los laat kun je maar beter een veilig heenkomen zoeken. Zo’n Ligbed buiten wordt dan ineens een onhanteerbaar obstakel en in gedachte zie je de kinderen al staan lachen achter het raam. Nog erger, waarschijnlijk gaat hun filmpje binnen 24 uur viraal. Dat kun je allemaal voorkomen door van onze slimme Ligbed aanbieding voor ligbedden op wieltjes te kiezen. Met een of meerdere wielen rijd je jouw Ligbed met de snelheid van Max en souplesse van Anky door de tuin. Je kunt kiezen uit varianten met of zonder parasoldak. Ook Ligbedden van hout of een aluminium ligbed zijn makkelijk te vinden. Laat je verrassen door onze inspirerende ligbedden op wieltjes.

De lekkerste ligbedden in het wit

Het is toch gek dat zoveel ligbedden in donkere kleuren zijn uitgevoerd. Hoe donkerder de kleur, hoe meer de zon en daarmee de UV-straling, wordt aangetrokken. Wil je een Ligbed in jouw tuin dat niet verandert in een oven op zonne-energie? Kies dan voor de lekkerste ligbedden in het wit. Heerlijk alleen of met elkaar onderuit en genieten van de selectie die je gemaakt hebt. Wil je transportwieltjes? Een luifel? Een in hoogte verstelbaar Ligbed of alles in één? Jij mag het bepalen.

Relaxen waar jouw ligbed staat

Sommige mensen relaxen het liefst op hun eigen Ligbed. Nu kan je natuurlijk voor elke locatie (de tuin, de camping, bij je schoonouders, op vakantie) een ander Ligbed kopen. Als je gewoon zorgt dat jouw Ligbed opvouwbaar is los je het probleem nog makkelijker op. Als je lekker gelegen hebt vouw je jouw Ligbed op, klapt het in en neemt het mee naar de volgende locatie. Hoewel het een Ligbed voor buiten is kun je natuurlijk best een keer smokkelen en gewoon binnen van jouw campingbed genieten als je (on)verwachte logé’s  hebt. Van de prijs lig jij in ieder geval niet dubbel. Kijk maar eens naar onze selectie van opvouwbare ligbed aanbiedingen.

De lekkerste ligbedden als blikvanger

Snel bedacht, een Ligbed is een langwerpige bak met matras, doek of kussens waar je met een beetje geluk het hoofdeind van kan verstellen. Dat vooroordeel halen we met deze aparte designs direct onderuit. Als je kiest voor deze ligbedden kies je niet alleen voor comfort maar ook voor design. Wat dacht je van een grote ruit of heus looping ligbed? Ook altijd lekker en opvallend is dit ligbed in de vorm van een hangmat met luifel.

Ben je op zoek naar een echte ligbed aanbieding?

Als je een Ligbed uitverkoop gaat bezoeken is het vaak behelpen. Beperkte keuze en te weinig tijd om echt goed te testen. Wij doen dat anders. Onze Ligbed aanbiedingen zijn gewoon het hele jaar geldig. Met een keuze uit onze ligbedden onder vijftig euro lig jij er binnen een paar dagen warmpjes bij. Keuze te over en geld over voor een lekkere versnapering. Wat ons betreft kan de vakantie beginnen!