Tuinmeubelshop Review

Vanuit Tuinmeubelsale.nl werken wij – naar volle tevredenheid – samen met enkele partijen. Zo werken wij samen met AVH Outdoor, met Kees Smit Tuinmeubelen en met Tuinmeubelshop. Ten opzichte van de eerste twee genoemde bedrijven heeft Tuinmeubelshop enkele unieke details. In deze Tuinmeubelshop review bespreken we dit bedrijf uitgebreid. We kijken naar de achtergrond van het bedrijf, naar het assortiment, naar de voordelen en naar enkele beoordelingen. Zodoende kunnen we jou een duidelijk beeld van onze partner Tuinmeubelshop geven.

Over Tuinmeubelshop

Zoals hierboven gezegd kan Tuinmeubelshop zich op enkele vlakken onderscheiden ten opzichte van de andere bedrijven. Dat is onder andere te danken aan de aanwezigheid van maar liefst 10 megastores. Verspreid door het hele land zitten deze megastores van Tuinmeubelshop. Je kunt per megastore meer dan 350 tuinsets vinden, je kunt hier gratis parkeren en voor de jonge bezoekers is een speelhoek aanwezig. Deze megastores bevinden zich in Bergen op Zoom, Cruquius, Den Bosch, Gouda, Kesteren, Sliedrecht, Utrecht, Veenendaal, Veldhoven en Zaanstad.

Naast al deze megastores kan je ook terecht in de uitgebreide webshop van Tuinmeubelshop. Wat je zoal in deze webshop aan producten kunt vinden, bespreken we nader in dit artikel. Eerst willen we de achtergrond en historie van dit bedrijf bespreken.

Het bedrijf is onderdeel van Van der Garde Beheer B.V.. Onderdeel van deze B.V. is ook Van der Garde Tuinmeubelen. Dit bedrijf is eigendom van een familie en is al ruim 65 jaar actief in de wereld van tuinmeubelen. Hieruit is dus onder meer Tuinmeubelshop voort gekomen. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een gigantische groei door weten te maken; de 10 megastores zijn daar het levende bewijs van. De 65 jaar ervaring heeft absoluut bijgedragen aan dit succes. Vanuit Tuinmeubelsale.nl zijn we dan ook uiterst content dat we met Tuinmeubelshop samen mogen werken.

Het assortiment van Tuinmeubelshop

Zoals hierboven reeds gezegd; in de showrooms van Tuinmeubelshop kan je ruim 350 tuinsets vinden. Zijn tuinsets het enige wat je bij deze megastores en in de webshop aan kunt schaffen? Nee, allerminst. Zowel in de megastores als in de webshop heb je de keus uit onwijs veel producten. Om het overzichtelijk te houden, heeft Tuinmeubelshop het gehele assortiment in de volgende categorieën onderverdeeld:

Wat kunnen we concluderen aan de hand van bovenstaande opsomming? Eigenlijk dat je voor alles in de tuin bij Tuinmeubelshop aan het juiste adres bent. Op het gebied van zowel tuinmeubelen als tuinaccessoires heb je bij dit bedrijf meer dan voldoende mogelijkheden. Bijkomend voordeel is dat Tuinmeubelshop meer dan 15 bekende merken in hun assortiment opgenomen heeft. Onder andere 4Seasons Outdoor, Hartman, Taste 4SO, Garden Collections, Kettler en Keter maken onderdeel uit van het assortiment. Door deze verscheidenheid aan merken is het aanbod ook zo uitgebreid geworden. Daarbij heb je bovendien de keus uit allerlei verschillende prijsklassen. Je kunt bij Tuinmeubel bijvoorbeeld een hele dure loungeset vinden, maar een meer betaalbare loungeset is ook verkrijgbaar.

De voordelen van Tuinmeubelshop

In de afgelopen jaren is Tuinmeubelshop de strijd aangegaan met onder andere Kees Smit Tuinmeubelen. Dat is ook terug te zien in de beloftes die beide bedrijven naar buiten brengen. Beide bedrijven bieden namelijk een laagste prijsgarantie. Bovendien beweren beide bedrijven dat ze het meest uitgebreide aanbod van tuinmeubelen in Europa hebben. Welk bedrijf gelijk heeft, doet er niet toe. Het gaat er ons om dat een ieder bij Tuinmeubelshop aan het juiste adres is om tuinmeubelen te kopen. Je profiteert immers van de laagste prijs garantie en hebt onwijs veel keus dankzij het uitgebreide assortiment. Dat zijn – in onze ogen – dan ook twee van de belangrijke voordelen van Tuinmeubelshop.

Een ander voordeel is terug te vinden in de aanwezigheid van de megastores. Dankzij deze megastores kan je alle tuinmeubelen bekijken en eventueel proef zitten op de meubelen. Sommige mensen vinden het simpelweg prettig dat ze een mogelijk nieuwe aankoop even in het echt kunnen keuren. Dit is dus mogelijk dankzij de aanwezigheid van 10 megastores in ons land. Voordeel is dat de megastores verspreid over het land zitten, waardoor je altijd wel een winkel van Tuinmeubelshop in de buurt kunt vinden.

Ook over de klantenservice van Tuinmeubelshop kunnen we vol lof spreken. De klantenservice is op werkdagen tussen 09.30 en 17.00 uur bereikbaar via onder meer de live chat. Daarnaast kan je ook bellen naar 0318 55 55 75 of 06 17 30 13 46. Tot slot kan je ook nog een mailtje sturen naar info@tuinmeubelshop.nl. Bij de klantenservice kan je terecht voor het juiste advies en informatievoorziening. Twijfel je nog over een bepaalde aankoop? Of heb je vragen over een specifiek soort loungeset, tuintafel, parasol of ander product? Geen probleem; neem contact met de klantenservice op en je krijgt zo snel mogelijk een passend antwoord voorgeschoteld.

Tot slot willen we nog de prima leveringsopties bespreken. Je kunt er namelijk bij Tuinmeubelshop voor kiezen om alle bestelde artikelen bij jou thuis te laten bezorgen. Deze artikelen worden dan binnen 3 tot 6 werkdagen door PostNL bij je thuisbezorgd. Bestel je voor minder dan 350 euro? Dan betaal je slechts € 6,75 aan verzendkosten. Als je voor meer dan 350 euro een order plaatst, profiteer je zelfs van gratis verzendkosten. In onze ogen weet Tuinmeubelshop hoge ogen te gooien met de levering c.q. verzending van de producten.

Beoordelingen van Tuinmeubelshop

Zoals gezegd zijn wij uitermate trots om met Tuinmeubelshop samen te mogen werken. Wij zijn namelijk ontzettend tevreden over dit bedrijf, maar dat geldt ook zeker voor andere klanten. De beoordelingen van Tuinmeubelshop spreken namelijk tot de verbeelding. Via Kiyoh heeft Tuinmeubelshop ruim 7500 beoordelingen van klanten gekregen. De gemiddelde score daarbij is een 8,9 op een schaal van 10. Daarnaast bevelen maar liefst 98% van alle klanten de webshop/megastores van Tuinmeubelshop aan.

In de beoordelingen over dit bedrijf vallen veelal dezelfde aspecten terug te vinden. Men is tevreden over de bezorging, over de klantenservice, over de manier om online producten te bestellen én over de manier waarop ze in de winkel geholpen zijn. Hierbij wordt onder andere het professionele advies van de medewerkers van Tuinmeubelshop meerdere malen aangestipt. Als je een behoorlijke investering in nieuwe tuinmeubelen wilt doen, wil je altijd de juiste aankoop doen. Dankzij de vakkennis en professionaliteit van het team van Tuinmeubelshop kan je simpelweg vertrouwen op hun advies en informatie. Daar hechten veel mensen waarde aan en dat is ook terug te zien in de beoordelingen.

Tot slot komt in de beoordelingen veelal naar voren dat het assortiment onwijs uitgebreid is. Dat kunnen wij alleen maar beamen. Voor elk huishouden zijn geschikte tuinmeubelen bij Tuinmeubelshop te vinden!