AVH Outdoor Tuinmeubelen Review

Voor het kopen van tuinmeubelen en bijbehorende accessoires kan je bij meerdere webshops en winkels terecht. AVH Outdoor is één van de winkels/webshops waar je de keus uit een uitgebreid assortiment hebt. Dat is echter niet het enige voordeel van AVH Outdoor. Om meerdere redenen werken wij, vanuit Tuinmeubelsale, graag samen met dit bedrijf. Op deze pagina kan je meer informatie over het bedrijf vinden, inclusief de belangrijkste voordelen en beoordelingen.

Over AVH Outdoor tuinmeubelen

Al geruime tijd werken we vanuit Tuinmeubelsale.nl naar tevredenheid samen met AVH Outdoor. Qua bedrijfsvoering, visie en aanbod sluit AVH Outdoor namelijk perfect op ons af. Mede daarom willen we in deze AVH Outdoor review iets meer over het bedrijf, het assortiment en alle voordelen vertellen.

AVH Outdoor is gevestigd op de Industriestraat 11-13 te Numansdorp. Op dit adres kan je een showroom van ruim 3000 vierkante meter vinden. In deze showroom kan je heerlijk rondstruinen en op zoek gaan naar de gewenste producten. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf flink aan de weg getimmerd. Die groei is onder andere in het personeel te zien; dagelijks staan ruim 20 mensen van AVH Outdoor klaar om jou te helpen en te adviseren.

Voor het aanschaffen van producten van dit merk hoef je niet per sé naar Numansdorp te gaan. Nee, je kunt ook naar de webshop van AVH Outdoor gaan. Het is mogelijk om alle producten via deze webshop te bestellen, waarna de producten binnen 3 tot 5 werkdagen bij je thuis bezorgd worden. Hierbij kan je ook nog eens van gratis verzending profiteren. Hierover kan je later in deze review meer lezen.

AVH Outdoor hecht veel waarde aan het verlenen van een prima service. Dat is onder andere te zien aan de openingstijden van de klantenservice. De klantenservice is van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar. Je kunt hen bereiken via klantenservice@avh-outdoor.nl of via telefoonnummer 085 1300 078.

Het assortiment van AVH Outdoor tuinmeubelen

Eigenlijk voor alle tuinmeubelen en tuinaccessoires ben je bij AVH Outdoor aan het juiste adres. Om het gehele assortiment overzichtelijk te houden, heeft men besloten om verschillende categorieën te hanteren. Bij het bedrijf kan je de volgende categorieën vinden:

Per categorie vind je bij AVH Outdoor vele producten terug. Men biedt producten van verschillende merken, van verschillende materialen en van verschillende prijsklassen aan.

De voordelen van AVH Outdoor tuinmeubelen

Wat zijn nou zwaarwegende voordelen om bij AVH Outdoor tuinmeubelen en bijbehorende accessoires aan te schaffen? Een van de belangrijkste voordelen is dat je bij AVH Outdoor alle tuinmeubelen zelf kunt gaan bekijken. Als je naar Numansdorp afreist, kan je de ruime showroom vinden. Met een showroom van ruim 3000 vierkante meter heeft het bedrijf voldoende mogelijkheden om alle meubelen en dergelijke uit te stallen. Reis je liever niet naar Numansdorp af? Dan biedt de webshop meer dan voldoende mogelijkheden.

Bijkomend voordeel is uiteraard dat AVH Outdoor ook een gigantisch uitgebreid assortiment heeft. Voor allerlei soorten tuinmeubelen ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres. Je kunt kiezen uit vele categorieën en vele soorten producten per categorie. Zodoende is de kans ontzettend groot dat je de gewenste tuinproducten bij dit bedrijf weet te vinden. Dankzij het uitgebreide aanbod hoef je bovendien niet bij meerdere bedrijven langs te gaan. Nee, je kunt in één keer alle gewenste tuinmeubelen voor jouw (nieuwe) tuin bij AVH Outdoor aanschaffen.

De webshop brengt op zichzelf ook enkele specifieke voordelen met zich mee. Allereerst is het onwijs prettig dat de webshop overzichtelijk en duidelijk is. Men heeft voor een strakke achtergrond gekozen waardoor de website een rustige uitstraling heeft. De producten zijn bovendien overzichtelijk in enkele categorieën onderverdeeld. Per categorie heb je vervolgens ook nog de mogelijkheid om van de filterfunctie gebruik te maken.

De filterfunctie van AVH Outdoor is ook absoluut één van de voordelen. Dankzij deze filterfunctie is het mogelijk om razendsnel naar alle gewenste tuinmeubelen te zoeken. Je kunt bijvoorbeeld in de categorie ‘loungeset’ kiezen uit ‘Hoek loungesets’, ‘Lounge balkonsets’, ‘Chaise longue loungesets’, ‘Stoel-bank loungesets’ en ‘Dining loungesets’. Per subcategorie vind je alle bijbehorende producten. Vervolgens kan je wederom gebruik maken van de filterfunctie. Je kunt daarbij bijvoorbeeld op kleur, op vorm, op het soort kussen, op het merk, op het materiaal en op de prijs filteren. Het zoeken naar de gewenste producten gaat zodoende razendsnel.

Ook is het een absoluut voordeel dat AVH Outdoor gratis verzending aanbiedt. Ongeacht wat je gaat bestellen; de producten worden gratis bij je thuisbezorgd. Hierbij moet je rekening houden met een leverperiode van 3 tot 5 werkdagen. Deze gratis verzending geldt overigens binnen heel Nederland én België.

Bij het kopen van alle artikelen kan je uitgaan van 2 jaar garantie. Mocht er in deze twee jaar onverhoopt iets met de bestelde artikelen gebeuren, kan je hiervoor contact opnemen met de klantenservice van AVH Outdoor. De klantenservice staat graag voor je klaar om de situatie naar wens op te lossen.

Tot slot willen we nog benoemen dat je bij AVH Outdoor de mogelijkheid hebt om gespreid te betalen. Is jouw loungeset kapot gegaan en heb je net op dat moment niet voldoende geld op de plank liggen? Geen probleem. AVH Outdoor biedt gratis gespreid betalen aan, zodat je te allen tijde de gewenste producten aan kunt schaffen.

Reviews AVH Outdoor tuinmeubelen

Je hebt in deze AVH Outdoor review alles kunnen lezen over het assortiment en de voordelen van dit bedrijf. We sluiten deze review graag af door naar de beoordelingen van dit bedrijf te kijken. AVH Outdoor verzamelt allerlei beoordelingen met behulp van Kiyoh. Na het aanschaffen van producten krijg je vanzelf een mailtje met daarin de vraag of je ook een beoordeling wil geven.

Veel klanten van AVH Outdoor hebben dit reeds gedaan. Ruim 1500 beoordelingen zijn gegeven, waarbij AVH Outdoor een score van 9,1 krijgt. 97% van alle beoordelingen raadt AVH Outdoor aan.

Bij de beoordelingen van AVH Outdoor komen enkele voordelen continue naar voren. Zo spreken veel mensen vol lof over de bezorging, over de kwaliteit van de producten en over de vriendelijke service. Complimenten zoals ‘vriendelijke staf’ en ‘zeer behulpzaam’ duiden op de prima klantenservice van AVH Outdoor.

Al met al zijn de beoordelingen over AVH Outdoor bijzonder positief. Dat is dan ook één van de redenen waarom we vanuit Tuinmeubelsale.nl met dit merk samen werken. Ook wij bieden graag een uitgebreid assortiment en een perfecte service aan. Zoals eerder gezegd sluiten wij daarom perfect op AVH Outdoor aan.