Inspiratie

Tuinmeubels voor tijdens het barbecueën

Waarschijnlijk ben je in de zomer samen vaak buiten te vinden wanneer je een gezellige tuin hebt. Dan horen daar ook goede tuinmeubels bij. Ga je gezellig met vrienden of familie barbecueën dan is het wel zo fijn om hiervoor ook bijpassende meubels te hebben. Uiteraard wil je een grote eettafel met stoelen. Natuurlijk is het ook makkelijk om een Buitenkeuken te hebben waarop je gerechten kunt voorbereiden! Bovendien wordt barbecueën zonder barbecue natuurlijk geen succes. Schijnt de zon erg veel dan is het wel zo prettig om ook een parasol te hebben. Zo ben je met jouw gezelschap beschermd tegen de felle zon en blijft het eten langer goed. Smakelijk!

Tuinmeubels voor in de tuin

Tuinmeubels voor in de tuin

Barbecueën met een buitenkeuken

Barbecueën is buiten koken. Als je binnen kookt heb je een aanrecht met een werkblad tot jouw beschikking. Met een Buitenkeuken creëer je datzelfde aanrechtblad buiten. Daarbij kun je jouw bestek of servies alvast afgesloten neerzetten. Zodra je trek krijgt kun je op het aanrechtblad gerechten voorbereiden. Lekker efficiënt in de tijd dat de barbecue op temperatuur komt. Als de voorbereiding klaar is en de kooltjes smeulen kan het grilfeest beginnen. Nu alleen nog serveren aan jouw gasten of de klaargemaakte gerechten terug zetten op de Buitenkeuken voor zelfbediening. Dat wordt smullen!

Een ruime eettafel

Als je een grote barbecue georganiseerd hebt dan is het wel zo prettig dat iedereen ook kan zitten. Zet daarom een ruime eettafel buiten neer. Zet er gezellige, bijpassende tuinstoelen bij en iedereen kan comfortabel zitten en genieten. Laat jouw gasten maar relaxed genieten van alle lekkere gerechten die jij op de barbecue en Buitenkeuken hebt klaargemaakt. Aangezien een barbecue wel even duurt is het belangrijk dat de stoel de hele avond lekker zit. Zo kunnen jouw gasten zonder houten kont genieten. Ter Decoratie maar ook om het zitten prettige te maken kun je op de stoelen die je rond de eettafel hebt staan comfortabele kussens gebruiken.

Statafels en picknicktafels

Naast de grote eettafel kun je ook gebruikmaken van statafels of handige opklapbare picknicktafels. Wanneer je vaker een barbecue organiseert dan geef je met een statafel jouw gasten de gelegenheid om staand te kunnen genieten van jouw barbecue kunsten onder het genot van een drankje.

Vooral wanneer je grote gezelschappen uitnodigt of wanneer er veel kinderen komen op de barbecue is het prettig een picknicktafel te gebruiken. Picknicktafels kun je kopen in één geheel maar het is ook mogelijk om een opklapbare picknicktafel met opklapbare banken te kopen. Deze kun je gemakkelijk opbergen en wanneer het nodig is kun je ze zo tevoorschijn halen en gebruiken.