Tuinmeubelen

Bijzondere loungesets om bij weg te dromen

Als je op zoek bent naar bijzondere loungesets heb je de juiste plek gevonden. Met een keuze uit honderden sets weten we zeker dat er ook voor jou een bijzondere loungeset bijzit. Nu nog ‘even’ de juiste vinden. We zouden zeggen: “ga er eens lekker voor zitten”, maar als dat kon was je vast niet op zoek… Daarom willen we je graag op weg helpen met dit artikel vol inspiratie. We zijn zelf door ons uitgebreide assortiment gegaan en zetten bijzondere loungesets in het zonnetje. Natuurlijk kun je ook altijd zelf door ons assortiment gaan.

Bijzondere loungesets kopen

Bijzondere loungesets kopen

Bijzondere loungesets die niet recht zijn

We weten het, het is de trend, rechte hoeken en strakke lijnen. Soms vragen we ons af of we naar een tuin of een wiskundepuzzel kijken. Als jij een fan bent van ronde loungesets ben je vaak op het verkeerde adres. Bij tuinmeubel.sale vindt je de uitzondering op de regel. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze stijlvolle Valletta loungeset met bijpassende ovalen tafel? Ook ovaal, maar met een robuustere, landelijke uitstraling vindt je deze Sabuga ovaal loungeset. Heerlijk zitcomfort en een stoer uiterlijk. Ideaal voor een wat ruigere natuurtuin of juist lekker speels op een strak terras.

Bijzondere loungesets met een nevenfunctie

Sja, sommige loungesets zijn nogal ambitieus en zijn graag multifunctioneel. Zo vonden we deze Giardo Limena set die niet alleen heerlijk zitcomfort biedt maar ook, door de hoge rug een mooie beschutting tegen de wind vormt. De gevlochten structuur oogt premium en omdat er gebruik gemaakt is van Wicker in plaats van echt rotan is het onderhoud met een vochtig doekje wel gebeurd. Als je het beu bent om steeds met parasols te worstelen en het gezeur over schaduw ook wel gehoord hebt, dan kun je natuurlijk altijd kiezen voor deze comfortabele loungesets met luifel. De zonaanbidders kunnen lekker bakken en als er schaduw gewenst is klap je gewoon de luifel uit.

Bijzondere loungesets voor echte buitenmensen

Als je een echt buitenmens bent wil je soms lekker in het zonnetje liggen dromen, wellicht wat flexwerken (waarbij je rechtop zit en jouw werkspullen weg wilt leggen) en natuurlijk op zijn tijd een tafeltje met een natje en een droogje. Hoe kan je dat in een loungeset combineren? Wij vonden het antwoord in deze bijzondere loungeset. De stoelen hebben een extra ruimte die je als sidetable kunt gebruiken. Ook kun je tegen de zijleuning lekker met jouw benen op de bank en de laptop op schoot werken. De losse stoelen kunnen prima gebruikt worden tijdens het diner terwijl de grote tafel na het eten en dringen weer dienst kan doen als hocker of Voetenbank. Deze Garden Impressions Capetown loungeset is wel erg veelzijdig. Van dezelfde fabrikant vinden we deze Garden Impressions Jaru loungeset met tafel en bijpassende krukjes. Erg handig als kleine kinderen ook aan tafel willen eten. Voor en na het eten zijn de krukjes in te zetten als makkelijke hocker.

Bijzondere loungesets voor ieder budget

Voor een goed bedrag een bijzondere loungeset kopen is niet lastig. Dat kan al als je deze link aanklikt. Veel lastiger is het om een passende bijzondere loungeset te vinden als je aan een bepaald budget gebonden bent. Toch is dat bij ons ook niet meer moeite dan het klikken op een link, je slaagt al voor minder dan 200 euro! Mocht je toch nog twijfelen? Dan kun je altijd zelf ons assortiment bijzondere loungesets bekijken.