Tuinmeubelen

Vijf bijzondere tuinsets bij tuinmeubel.sale

Ben jij iemand die houdt van regelmaat en symmetrie? Is het voor jou ook te rommelig om allerlei stijlen in jouw tuin te combineren? Heb je misschien gewoon te weinig ruimte om veel verschillende tuinmeubelen kwijt te kunnen? Als je jezelf in dit profiel herkent ben jij de ideale kandidaat voor een van onze bijzondere tuinsets. Lekker praktisch, een bij elkaar passend geheel en ook nog eens verrassend voordelig. Dat zijn de voordelen van onze tuinsets in een notendop. Natuurlijk kun je zelf ons assortiment verkennen, maar wellicht helpen onze suggesties voor vijf bijzondere tuinsets je al een eind op weg.

bijzondere tuinsets

bijzondere tuinsets

Bijzondere tuinsets voor mensen met weinig ruimte

Als je riant wilt zitten terwijl je een wat minder riante ruimte tot jouw beschikking hebt, dan is onze collectie balkonsets een verademing. Compact, stapelbaar, verstelbaar en vaak zelfs opklapbaar. In ieder geval zo ontworpen dat je efficiënt met jouw ruimte om kunt gaan. Een mooi voorbeeld is de Vidaxl set, bestaande uit 2 stoelen en een tafeltje. De stoelen zijn makkelijk opklapbaar en stapelbaar. Ook het tafeltje is volledig op te vouwen en in te klappen. De prijs is al net zo efficiënt als het gebruik van de ruimte, dus kijk snel!

Bijzondere tuinsets voor grote groepen

Of je nu een groot gezin, veel familie of een flinke vriendengroep hebt, deze bijzondere tuinsets voor grote groepen komen altijd van pas. Zo kun je met 8 stoelen, 4 krukken, 20 lekkere kussens en twee mooie tafels een flink feest bouwen met deze Vidaxl tuinset. Door de combinatie van rattan en hout geeft het geheel een wel heel chique uitstraling. Ook deze 8-delige teakhouten tuinset is groot genoeg om een scene uit The Godfather na te spelen. Het fijne is dat de teakhouten stoelen stapelbaar zijn.

Bijzondere tuinsets voor intensief gebruik

Nu kan het natuurlijk ook zijn dat je soms het gevoel hebt dat je een kinderopvang begonnen bent. Alle vriendjes en vriendinnetjes van jouw kinderen lopen de hele dag in en uit. Een beetje springen op de bank of een zandkasteeltje op de stoel is altijd leuk. Eerlijk is eerlijk, het is best gezellig, maar soms zet je ze het liefst net over de schutting. Dat laatste gaat niet letterlijk, maar we hebben wel een alternatief. Onze picknicksets en picknickbanken zijn onderhoudsarm, en makkelijk op te bergen. Ze zijn ook niet te zwaar, dus je kunt ze rustig verplaatsen van voor naar achter in de tuin en zo een beetje meer rust voor jezelf creëren.

Bijzondere tuinsets voor bartijgers

Sommige mensen voelen zich ineens alsof ze in een bar staan zodra het zonnetje aanbreekt. Lekker barbecueën alsof je een vol restaurant runt of misschien wel een heuse cocktailbar aan de rand van jouw eigen zwembad? Je kunt lekker dagdromen en ‘barretje’ spelen met onze barsets. Lekker hoog zitten met bijpassende tafels of juist lekker comfortabel in restaurantstoelen onderuit. De keuze is aan jou.

Bijzondere tuinsets voor ieder budget

Natuurlijk kun je ook met het budget voor tuinsets net zo ver gaan als je zelf wilt. Als geld geen rol speelt kun je jezelf en jouw tuin heerlijk verwennen met een ‘over de top’ luxe tuinset. Uiteraard is dat niet noodzakelijk want bij tuinmeubel.sale is het elke dag uitverkoop. Zo kun je al heerlijk genieten van bijzondere tuinsets voor minder dan EUR 250,-. Zo heb je ook nog een ruim budget voor een gezellig tuinfeest om jouw tuinset in te wijden. Heb je zelf andere ideeën opgedaan? In ons assortiment slaag je altijd!