Tuinmeubelen

Onze compacte tuinbanken; efficiënt zitcomfort

Compacte tuinbanken zijn ons antwoord op jouw dagdromen. Je kijkt op een regenachtige dag naar buiten en ziet jezelf al weer in het zonnetje zitten. Krantje, glaasje, beentjes onderuit, inderdaad. De tuinbank staat in gedachten al klaar. Zodra je even verder denkt lijken de wolken van jouw gedachten die zonnige bui al snel te verdrijven. Hoe moet zo’n tuinbank in de auto en waar laten we de inhoud van de schuur in de winter? Zeker als je beseft dat je eigenlijk wel 2 banken kunt gebruiken en toch Mini Cooper rijdt lijkt jouw droom verloren. Dat is bij ons niet nodig. Onze compacte tuinbanken doen wonderen.

compacte tuinbanken kopen

compacte tuinbanken kopen

Compacte tuinbanken voor mensen met weinig bergruimte

Als je niet veel bergruimte hebt zijn er grofweg 4 mogelijkheden. Als eerste kun je kiezen voor de stapelbare tuinbank. Deze stapelbare tuinbanken kun je makkelijk verticaal opruimen. Zolang je het dak niet raakt kun je nooit meer ruimte kwijt zijn dan voor één bank nodig is. Bovendien zijn deze door hun design lekker compact en makkelijk te verplaatsen. Genieten maar!

Een tweede optie is om heel gericht te zoeken. Hoeveel personen moeten er op jouw tuinbank kunnen zitten? 2-zits tuinbanken zijn natuurlijk compacter dan 4-zits tuinbanken. Bovendien kun je, als je aan een hoek gebonden bent, deze tuinbanken ook met maar één leuning kopen. Zo wordt jouw tuinbank nog compacter. Bovendien kun je kiezen voor een tuinbank met sidetable. Daarmee is de tuinbank zelf wellicht minder compact maar spaar je toch ruimte doordat er geen aparte tafel nodig is.

Als derde mogelijkheid kun je kiezen voor compacte tuinbanken die direct een andere functie hebben. Zo kun je andere meubelen uit de tuin laten. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze tuinbank met opbergruimte voor bijvoorbeeld de tuinkussens? De opbergruimte van deze compacte tuinbank is zelfs voorzien van drie aparte laden.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een tuinbank die het hele jaar door buiten kan blijven staan. Veel minder bergruimte hoef je dan niet in te leveren.

Compacte tuinbanken voor mensen met weinig transportruimte

Als je de ruimte niet hebt om zo’n grote tuinbank te transporteren dan kun je bij ons met een gerust hart online shoppen. Alle bestellingen kunnen namelijk thuis gebracht worden. Meestal is deze service zelfs gratis. Een andere optie is om te kiezen voor een compacte tuinbank die je kunt inklappen en wegzetten. Zo past deze bank wellicht wél in de achterbak…

Compacte tuinbanken anders bekeken

Het gekke is dat mensen bij een tuinbank automatisch aan een rechte en langwerpige vorm denken. Dit hoeft natuurlijk helemaal niet. Wat dacht je van een ronde of ovalen vorm. Zo creëer je een compacte zitruimte op een plek die normaal gesproken minder snel benut wordt, bijvoorbeeld onder een boom. Ben jij benieuwd hoe dit eruit kan zien? Wij hebben zetten een aantal compacte tuinbanken met aparte vormen op een rij.

Compacte tuinbanken voor ieder budget

Vaak leidt een compacte tuinbank ook tot een compacte portemonnee. Niet in ons geval, want bij tuinmeubel.sale is het altijd uitverkoop van tuinmeubelen. Dat zie je ook in dit geval. Je hebt al een compacte tuinbank vanaf 34 euro. Over compacte prijzen gesproken.