Inspiratie, Tips

Kies voor kwaliteit met een Garden Impressions parasol

Garden Impressions parasol

Ben je op zoek naar nieuwe tuinmeubelen of accessoires voor in de tuin? Als je deze producten via Tuinmeubelsale.nl aan gaat schaffen, weet je één ding zeker; je koopt een artikel van een gerenommeerd merk. Wij hebben namelijk bewust de keuze gemaakt om uitsluitend producten van de beste merken aan te bieden.

Waarom wij die keuze gemaakt hebben? Omdat wij veel goede ervaringen met de gerenommeerde merken hebben én omdat deze merken de gewenste kwaliteit leveren. Dat is onder meer het geval bij het merk Garden Impressions. Dit merk levert verschillende soorten tuinmeubelen en bijbehorende accessoires. Zo schreven wij recent al een artikel over de beste loungesets van Garden Impressions, terwijl we in dit artikel graag onze pijlen richten op de parasols van dit merk.

Door de jaren heen heeft Garden Impressions bewezen dat zij een hoogwaardige fabrikant van hoogwaardige tuinproducten zijn. Deze producten onderscheiden zich met name door de prijs-kwaliteitsverhouding en kennen eigenlijk niet al te veel poespas. Juist door de eenvoud zijn de producten van dit merk zo populair én bieden wij deze producten met maar al te veel plezier aan.

Ben je op zoek naar een nieuwe parasol voor jou in de tuin? Dan heb je de keus uit een behoorlijk uitgebreid assortiment, waarbij je dus voor een parasol van Garden Impressions kunt kiezen. In dit artikel laten we jou graag nader kennis maken met de parasols van dit merk. Zo bespreken we welke parasols aan te raden zijn, op welke facetten de parasols van dit merk zich onderscheiden en uit welke soorten Garden Impressions parasols je überhaupt kunt kiezen.

Garden Impressions parasol kopen

Garden Impressions parasol kopen

Het assortiment van Garden Impressions

Als je een kijkje in ons assortiment neemt, zie je allerlei soorten producten voor in de tuin. Van deze producten vind je ook weer meerdere varianten terug, zoals ook bij de parasols het geval is. In ons assortiment vind je namelijk zowel zweefparasols als stokparasols. Beide varianten hebben hun voor en tegens, maar in de afgelopen jaren zijn met name de zweefparasols populair geworden.

Het is mede daardoor ook niet geheel verwonderlijk dat Garden Impressions louter zweefparasols aanbiedt. Deze zweefparasols zijn van de hoogste kwaliteit, zijn in verschillende varianten verkrijgbaar en leveren veel gemak op. Dankzij deze parasols ben je immers in staat om in jouw tuin van de schaduw te genieten, zodat je niet continue blootgesteld wordt aan de felle zonnestralen.

Het merk Garden Impressions heeft overigens wel bewust voor kwaliteit gekozen in plaats van voor kwaliteit. Je vindt in ons assortiment bijvoorbeeld slechts 10 zweefparasols van dit merk terug. Deze 10 verschillende varianten blinken wel op meerdere vlakken uit, waardoor je met veel plezier gebruik gaat maken van een Garden Impressions parasol.

Voordat het zo ver is, moet je uiteraard wel een keuze maken tussen de verschillende varianten van dit merk. Graag helpen we jou daar een handje mee; in dit artikel bespreken we onder meer wat de belangrijkste voordelen van de Garden Impressions parasols zijn én waar je op moet letten bij het vergelijken van de verschillende varianten.

Hoogwaardige kwaliteit = lange levensduur

In ons assortiment vind je parasols in allerlei verschillende prijsklassen terug. Als we heel kritisch naar het assortiment van Garden Impressions kijken, levert dit merk absoluut niet de voordeligste parasols. Tegelijkertijd biedt het merk wel parasols van de hoogste kwaliteit aan. Als je voor één van de parasols van dit merk kiest, ben je eigenlijk verzekerd van jarenlang gemak. Deze parasols hebben een lange levensduur, bieden veel gemak en kunnen ook absoluut tegen een stootje.

Mocht je voor een Garden Impressions parasol kiezen, geef je dus bewust nét iets meer geld uit. Je geniet daardoor wel van een hoogwaardige parasol én een lange levensduur. Met het oog op de lange termijn is de aanschaf van een Garden Impressions parasol in veel gevallen dus zelfs voordeliger te noemen.

Prachtige uitstraling

Kies je voor een Garden Impressions parasol? Dan kies je indirect ook voor een parasol met een prachtige uitstraling. Alle parasols van dit merk zien er namelijk stijlvol, strak en zeer fraai uit. De zweefparasols van dit merk hebben stuk voor stuk een degelijke en basic kleur, zoals zwart, bruin of donker grijs. Door deze kleurstelling vallen de parasols in een tuin niet al te veel op, maar zorgen ze tegelijkertijd wel voor een strakke vormgeving.

Door voor een Garden Impressions parasol te kiezen, voorzie je jouw tuin dus van een prachtige uitstraling. Dit komt niet alleen door de kleurstelling, maar ook door de vormgeving van de parasols. Zoals eerder in dit artikel al gesteld, heeft Garden Impressions immers alleen maar voor zweefparasols gekozen. Deze parasols brengen vaak toch een strakkere uitstraling met zich mee dan een stokparasol.

Verschillende afmetingen

Wil je van de hoge kwaliteit én het prachtige design van de Garden Impressions parasols gaan genieten? Dan hoef je eigenlijk nog maar één ding te doen; een keuze te maken tussen de verschillende varianten van dit merk. Op dat vlak willen we jou graag een handige tip meegeven; let heel goed op de afmetingen van de parasol.

In het assortiment van Garden Impressions zijn namelijk meerdere afmetingen te vinden. Zo kan je kiezen voor een zweefparasol van 250 bij 250 cm, maar ook voor een zweefparasol van 300 bij 300 cm. Wat voor jou de beste keuze is? Dat hangt eigenlijk volledig af van de grootte van jouw tuin en jouw terras. Ons advies is dan ook om eerst de afmetingen van jouw tuin op te meten, waarna je vervolgens kunt bepalen wat de juiste afmetingen voor de parasol zou moeten zijn.

Vervolgens kan je in het assortiment van Garden Impressions direct op zoek naar de beste variant. Hierbij hoef je eigenlijk niet op de kwaliteit te letten, aangezien de kwaliteit van deze parasols dik in orde is. Het enige waar je goed op moet letten, is de kleurstelling van de parasol. Je hebt in ieder geval de keus uit meerdere prachtige parasols, waarmee je sowieso van een lange levensduur geniet. Veel plezier met jouw nieuwe parasol van het merk Garden Impressions!