Tips

Hoe is de kwaliteit van Apple Bee tuinmeubelen?

Apple bee tuinmeubelen

Ben je op zoek naar nieuwe meubelen voor in jouw tuin? Dan weet je twee dingen zeker: je hebt meer dan voldoende keus én je moet belangrijke knopen door gaan hakken. Deze belangrijke knopen hebben niet alleen betrekking op het soort tuinmeubel waar je voor gaat kiezen, maar ook betrekking op het merk van de tuinmeubelen.

In de wereld van tuinmeubelen spelen eigenlijk enkele grote merken de hoofdrol. Deze merken bepalen min of meer de trends, bieden een uitgebreid aanbod aan en zijn in de afgelopen jaren vrij populair geworden. Dat laatste is ons land te danken aan de steeds warmer wordende zomers. Doordat het zomers steeds vaker heerlijk weer is, zijn meer en meer mensen bezig met de inrichting van hun tuin. Bij het inrichten van een tuin gaat logischerwijs de aandacht uit naar de meubelen in de tuin; met de juiste tuinmeubelen weet je immers nóg meer van jouw tuin te genieten.

Maar, hoe vind je nou de juiste tuinmeubelen? En hoe vind je het juiste merk tuinmeubelen? Voor die twee vragen ben je bij ons aan het juiste adres. In het aanbod op Tuinmeubelsale.nl vind je namelijk de beste tuinmeubelen terug. Doordat wij ook vrij veel verschillende tuinmeubelen aanbieden, kun je bij ons altijd wel de gewenste meubelen vinden. Daarnaast bieden wij ook tuinmeubelen van verschillende, gerenommeerde merken aan.

Zo zijn wij zelf te spreken over het merk Apple Bee. Vandaar dat wij dit artikel zijn gaan schrijven; in dit artikel kun je kennis maken met de Apple Bee tuinmeubelen. We bespreken wat de kwaliteit van deze tuinmeubelen is, hoe dit merk ontstaan is én welke Apple Bee tuinmeubelen je in ons assortiment kunt vinden. Als je nog op zoek naar hoogwaardige tuinmeubelen bent, is het zeker interessant om dit artikel even door te nemen.

Apple bee tuinmeubelen kopen

Apple bee tuinmeubelen kopen

De geschiedenis van Apple Bee

Voor de geschiedenis van het merk Apple Bee moeten we terug naar het jaar 1998. In dat jaar werd dit merk opgericht, waarbij de focus direct lag op het ontwerpen van originele tuinmeubelen. Deze tuinmeubelen werden in eerste instantie met name gemaakt van vlechtwerk; dit was in de beginjaren het meest toegepaste materiaal bij Apple Bee.

Zoals de naam van deze firma al doet vermoeden, ligt de focus sowieso op de natuur. De naam van deze firma betekent immers vrij vertaald ‘Appel Bij’. Met deze twee woorden verwijst de firma direct naar de prachtige natuur waar we in ons land mee te maken hebben. Met de tuinmeubelen tracht Apple Bee om jou nóg meer van deze natuur te laten genieten.

Vanaf de oprichting in 1998 is het eigenlijk hard gegaan met dit merk. Het merk wist in ons land al snel een flinke naam op te bouwen, waarbij onder meer de kwaliteit en de originele ontwerpen tot de verbeelding spreken. Het is niet voor niets dat de filosofie van Apple Bee de volgende is: Oog hebben voor elkaar. Met de tuinmeubelen probeert Apple Bee enerzijds het zo aangenaam mogelijk voor jou te maken, maar anderzijds ook een positieve bijdrage aan het milieu te leveren. Al met al is Apple Bee dus zéker een interessant merk te noemen!

De visie van Apple Bee

In de afgelopen jaren heeft Apple Bee een steeds prominentere rol in de wereld van tuinmeubelen op zich weten te nemen. Dat is met name te danken aan de unieke ontwerpen, maar óók aan de duurzaamheid. In de afgelopen jaren is de focus namelijk in de gehele maatschappij meer en meer op de duurzaamheid komen te liggen, terwijl het merk Apple Bee daar zelf ook al jarenlang mee bezig was.

Op de website van Apple Bee valt het volgende over de visie te lezen: Combining pleasure and leisure into pleisure design. Deze visie laat eigenlijk direct zien waar Apple Bee zich op richt: hoogwaardige en duurzame tuinmeubelen ontwerpen waar de klanten jarenlang van kunnen genieten.

Met name de lange levensduur is bij Apple Bee dus belangrijk. Is deze lange levensduur terug te zien in de kwaliteit van de Apple Bee tuinmeubelen? Ja, dat is absoluut het geval. Alle meubelen van dit merk zijn van een ongekend hoge kwaliteit, waardoor je inderdaad jarenlang van de tuinmeubelen kunt genieten.

Staat hier dan ook een fors prijskaartje tegenover? Nou, dat valt eigenlijk reuze mee. Je zou op voorhand verwachten dat je de hoofdprijs voor de Apple Bee tuinmeubelen moet betalen, maar dat valt in de basis mee. Het is zeker niet het goedkoopste merk, maar het is dus wel een merk dat écht kwaliteit weet te leveren.

Ons aanbod van Apple Bee tuinmeubelen

Zo, je hebt hierboven in het kort kennis kunnen maken met het bedrijf Apple Bee. Wat denk je vooralsnog van dit bedrijf? Spreken de hoge kwaliteit, de duurzaamheid en de prijzen jou aan? Dan is het ook goed om te weten dat het assortiment van Apple Bee echt heel uitgebreid te noemen is.

Dat blijkt ook wel direct als je het aanbod van Apple Bee in onze webshop bekijkt. Als je rechtsboven op ‘Merken’ klikt, kun je direct voor Apple Bee kiezen. Als je dat gedaan hebt, krijg je direct het uitgebreide aanbod van Apple Bee voorgeschoteld.

Iets wat direct opvalt, is dat dit merk verschillende soorten tuinmeubelen aanbiedt. Zo kun je bij dit merk terecht voor een complete dining tuinset, maar je kunt ook een ligbed, een tuinstoel, allerlei soorten tuinkussens en andere leuke accessoires aanschaffen.

Binnen dit aanbod staat duurzaamheid dus centraal. Dat is ook duidelijk terug te zien in de materialen die Apple Bee gebruikt voor haar tuinmeubelen. Zo vind je veel houten tuinmeubelen terug, maar ook veel aluminium tuinmeubelen en wicker tuinmeubelen. De aluminium tuinmeubelen zijn absoluut niet schadelijk voor het milieu, zijn bijzonder licht en hebben een lange levensduur. Juist door die lange levensduur weet Apple Bee een bijdrage aan het milieu te leveren: des te langer jij met jouw tuinmeubelen kunt doen, des te minder meubelen er geproduceerd hoeven te worden. Juist dát is bevorderlijk voor onze aardbol en voor het milieu.

Al met al zijn wij positief over Apple Bee. Het bedrijf is duurzaam, het bedrijf levert geweldige kwaliteit en het aanbod is vrij uitgebreid te noemen. Check direct het aanbod van Apple Bee in onze webshop!