Tuinmeubelen

Wat is de leukste tuintafel voor in jouw tuin?

tuintafel kopen

Als je jouw tuin aan het inrichten bent, moet er veel aandacht uitgaan naar de verschillende tuinmeubelen. Deze tuinmeubelen weten jouw tuin namelijk nog aangenamer, nog praktischer en nog leuker te maken. Mocht het zonnetje ook maar 1 seconde doorkomen, ben je daardoor al direct geneigd om gebruik te gaan maken van de tuinmeubelen in jouw tuin.

Maar, welke tuinmeubelen mogen nou absoluut niet ontbreken in een tuin? Dan hebben we het al snel over een loungeset of een tuinset, maar ook over een eettafel. Veel gezinnen brengen in hun tuin de meeste tijd door aan de tuintafel. Dat is immers dep lek waar je ’s avonds van een lekkere maaltijd geniet, waar je tussen de middag even een broodje eet en waar je ’s ochtends wakker wordt met de krant en een kopje koffie.

Mocht je jouw tuin nog in moeten richten, is het dus aan te raden om een geschikte eettafel aan te schaffen. Dat is overigens ook het geval als je jouw huidige eettafel wilt vervangen. Als dat het geval is, heb je in ieder geval de keus tussen meerdere soorten eettafels. In dit artikel laten we jou graag kennis maken met deze verschillende soorten eettafels, waardoor je uiteindelijk zelf de juiste keuze kunt gaan maken. Wat de juiste keuze is? Dat is volledig afhankelijk van jouw eigen wensen en voorkeuren!

tuintafels

tuintafels

Bartafels

Heb je niet super veel ruimte in jouw tuin? Wil je graag een gezellig plekje creëren en min of meer de sfeer van een bar nabootsen? Dan is het aan te raden om eens te kijken naar een bartafel. Een dergelijke tafel brengt veel sfeer met zich mee en kan perfect aangekleed worden met leuke barstoelen. De bartafel en barstoelen vormen een fraai geheel, waarmee je nóg meer van jouw tuin weet te genieten.

In ons aanbod vind je in ieder geval meerdere soorten bartafels terug. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bruine bartafel, voor een wit met bruine bartafel of voor een behoorlijk langgerekte bartafel. Dankzij het uitgebreide aanbod kan je in ieder geval de perfecte bartafel voor in jouw tuin aanschaffen!

Bijzettafels

Heb je een prachtige loungeset in jouw tuin staan? Wil je daar nóg meer van gaan genieten? Dan is de aanschaf van een bijzettafeltje absoluut aan te raden. Dit tafeltje kan je naast jouw loungeset neerzetten, waarna je bijvoorbeeld jouw glaasje drinken op het bijzettafeltje kan zetten. Je kunt hierdoor heerlijk op de loungeset relaxen en je weet ook nog verschillende objecten veilig neer te zetten.

In ons assortiment is het aanbod van bijzettafels nogal divers te noemen. Je kunt voor een klein vierkanten bijzettafeltje kiezen, maar je kunt ook voor een fraai rond bijzettafeltje kiezen of voor een bijzettafeltje inclusief een zacht kussentje. Dankzij dit kussentje kan je het bijzettafeltje ook nog als extra zitplek gaan gebruiken; handig als je bijvoorbeeld veel visite over de vloer krijgt.

Inklapbare tafels

Wil je graag zo optimaal mogelijk gebruik maken van de ruimte in jouw tuin? Dan is de aanschaf van een inklapbare tafel absoluut aan te raden. Zodra je deze tafel niet gebruikt, kan je ‘m makkelijk en snel inklappen. De tafel neemt vervolgens een stuk minder ruimte in beslag, waardoor je deze ruimte voor andere doeleinden kunt gaan gebruiken.

Ook het aanbod van inklapbare tafels is bijzonder uitgebreid te noemen. Als je een dergelijke tafel aan wilt schaffen, is het in ieder geval verstandig om naar de maximale afmetingen te kijken. Je moet de tafel immers ook uit kunnen klappen in jouw tuin en vervolgens ook nog ruimte hebben om hier stoelen om heen te zetten.

Loungeset eettafels

Een loungeset eettafel past eigenlijk perfect in nagenoeg elke tuin. Dergelijke tafels bieden je namelijk onwijs veel gemak, zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen en kan je op een veelzijdige manier gaan gebruiken. Ook is het opvallend dat de afmetingen van de loungeset eettafels onwijs verschillen; je kunt kiezen voor een variant van 140 bij 70 centimeter, maar je kunt ook kiezen voor een variant van 123 bij 123 centimeter. Naar welke variant gaat jouw keuze?

Tuin eettafels

In onze categorie ‘tuin eettafels’ vind je het meest uitgebreide aanbod terug. In deze categorie vind je namelijk alle tuintafels die je kunt gebruiken als een eettafel. Je hebt daarbij de keus tussen allerlei soorten, allerlei maten, allerlei kleuren en allerlei samentellingen. Zo is het ook mogelijk om een eettafel inclusief bijpassende tuinstoelen aan te schaffen! Het ligt er dus maar net aan waar jouw voorkeuren naar uitgaan; via Tuinmeubelsale.nl geniet je in ieder geval van zéér scherpe prijzen.

Vuurtafels

Wil jij graag van meer sfeer én meer warmte in jouw tuin genieten? Dan is de aanschaf van een vuurtafel absoluut aan te raden. Dit is eigenlijk een tafel met in het midden een opwarmelement; zodra je dit element inschakelt, wordt het rondom de tafel heerlijk warm. Je kunt hierdoor tot ’s avonds laat met onwijs veel plezier tijd doorbrengen in jouw tuin.

Ook deze tafels zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Zo kan je kiezen voor een sierlijke lounge vuurtafel, maar je kunt ook kiezen voor een stijlvolle relax vuurtafel. Aan jou de keus; stem de vuurtafel in ieder geval af op bijvoorbeeld jouw loungeset of tuinset!

BBQ tafel

Tot slot willen wij je ook nog wijzen op de zogeheten BBQ tafels. Meer en meer mensen kiezen ervoor om een BBQ tafel zelf te maken; wil jij ook een BBQ tafel maken? Dan is het goed om te weten dat je hier de nodige tijd voor vrij moet maken. Je moet bovendien goed met de veiligheid rekening houden en je moet de tafel héél stabiel gaan maken.

Zie je dit niet zitten? Dan kan je er beter voor kiezen om één van de tafels uit ons assortiment aan te schaffen. Al deze tafels zijn voordelig geprijsd, zien er geweldig uit en zorgen voor nóg meer gemak en plezier in jouw tuin. Een prachtige tuintafel kan én mag eigenlijk in geen enkele tuin ontbreken!